İstanbul
Parçalı bulutlu
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÜNDEM Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu nasıl? MHP'den yeni açıklama!

Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu nasıl? MHP'den yeni açıklama!

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, katıldığı iftar programında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuna ilişkin konuştu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yönter'den Açıklamalar

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, partisinin Pendik ilçe teşkilatının Kurtköy’de kurduğu ramazan çadırında partililerle birlikte iftar yaptı.

İftar sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yönter, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Pendik halkına ve dava arkadaşlarına sevgilerini ve başarı dileklerini ilettiğini aktardı.

“Cumhur İttifakı olarak Türkiye Yüzyılı’nı inşa etmeye kararlıyız” diyen Yönter, şunları söyledi:

"Ufak tefek tartışmalara takılmadan, algı operasyonlarına yenilmeden, oyunlara aldırış etmeden doğru bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Cumhur İttifakı olarak milletimizi her türlü sorunundan kurtarmanın azmindeyiz. Terörsüz bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz.”

"Türkiye terör musibetinden kurtuluyor"

Yönter, terörle mücadelenin kararlı şekilde süreceğini belirterek, “Türk milleti artık devasa bir musibetten kurtulacaktır. Bu musibet, terör musibetidir. Çok kısa sürede terör örgütünün kendisini feshetmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, CHP’nin Türkiye’nin terörden kurtulmasını hazmedemediğini iddia eden Yönter, "Terörden nemalanan odaklar, Türkiye’nin birlik ve beraberlik ruhuna tahammül edemiyor" dedi.

Bahçeli’nin sağlık durumu hakkında açıklama

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu hakkında gelen soruya ise Yönter şu yanıtı verdi:

"Allah’a şükürler olsun, Genel Başkanımız son derece iyi. En kısa sürede çalışmalarına başlayacaktır. Hiçbir sorunumuz yok."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *