İzmir’de Çifte Cinayet: Evden Gelen Koku Dehşeti Ortaya Çıkardı
Şüpheli Sessizlik: Binadaki Kokuya Kimse Anlam Veremedi
İzmir’in Narlıdere ilçesinde bir apartman dairesinden yayılan kötü koku, korkunç bir gerçeğin gün yüzüne çıkmasına neden oldu. İnönü Mahallesi’ndeki site sakinleri, ağır kokular üzerine polisi ve sağlık ekiplerini aradı. Eve giren ekipler, karşılaştıkları manzara karşısında donakaldı.
İki Kişi Hayatını Kaybetti
63 yaşındaki Nilüfer T. ile birlikte yaşadığı 78 yaşındaki Yusuf Yıldırım'ın, kesici alet darbeleriyle hayatını kaybettiği tespit edildi. Olayın, 25 Temmuz tarihinde gerçekleştiği tahmin ediliyor.
Şüpheli: Kadının Oğlu
Polisin yoğun çalışmaları sonucu şüpheli kısa sürede belirlendi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Nilüfer T.’nin oğlu N.E.T.’yi (41) gözaltına aldı. Zanlının olay günü kaçarken annesinin cep telefonunu, olayda kullandığı iki bıçak, kask, eldiven ve kanlı kıyafetleri ormanlık bir alanda sakladığı ortaya çıktı.
Her Detayı Planlamış
Yapılan soruşturma, olayın bir anda gelişmediğini ortaya koydu. Zanlının cinayeti “uzun süre planladığı” ve “güvenlik kameralarına yakalanmamak için kask taktığı” öğrenildi. Ayrıca, olay yeri dağıtılarak “hırsızlık izlenimi” verilmeye çalışılmış.
Tutuklandı
Gözaltına alınan N.E.T., işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma derinleştirilerek sürdürülüyor.
