Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde yaşadığı apartman dairesini yakmaya çalıştıktan sonra kaçtığı belirtilen M.K., polis ekipleri tarafından yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.
Odunpazarı'nda Apartman Dairesinde Yangın
Olay, dün Eskişehir’in Odunpazarı ilçesine bağlı Alanönü Mahallesi Batur Sokağı’nda meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, 7 katlı apartmanın en üst katında yaşayan M.K., henüz bilinmeyen bir nedenle dairesini yakmaya çalıştıktan sonra evden ayrıldı.
Daireden yükselen dumanı fark eden komşular, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Yangın Mutfakta Kağıtların Tutuşturulmasıyla Çıktı
Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, dairede çıkan yangına müdahale etti. Yangının evin mutfağında kağıtların tutuşturulması sonucu çıktığı belirlendi.
İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.
Ekipler tarafından dairede yapılan incelemede M.K.’nin evde olmadığı tespit edildi.
Apartman Tedbir Amaçlı Tahliye Edildi
Yangının ardından 7 katlı apartmanda yaşayanlar tedbir amacıyla tahliye edildi.
Binada yaşayanların M.K.’den şikayetçi olması üzerine polis ekipleri, yangını çıkardıktan sonra kaçtığı belirtilen şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
Yürütülen çalışmalar sonucunda M.K. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
M.K. Çıkarıldığı Hakimlikçe Tutuklandı
Yakalanan M.K., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
Şüpheli, çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklandı.
Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde yaşadığı apartman dairesini yakmaya çalıştığı belirtilen M.K., polis ekiplerince yakalanmasının ardından yürütülen adli işlemler sonucu tutuklanmış oldu.
