05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÜNDEM Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı seçildi

Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı seçildi

Yeniden Refah Partisi, 3. Olağan Büyük Kongresi'ni büyük bir katılımla gerçekleştirdi. Türkiye'nin 81 ilinden gelen delegelerin oy kullandığı kongrede, partinin mevcut lideri Dr. Fatih Erbakan, tek aday olarak girdiği seçimde geçerli oyların tamamını alarak bir kez daha genel başkanlığa seçildi.

Yeniden Refah Partisi, 3. Olağan Büyük Kongresi'ni büyük bir katılımla gerçekleştirdi. Türkiye'nin 81 ilinden gelen delegelerin oy kullandığı kongrede, partinin mevcut lideri Dr. Fatih Erbakan, tek aday olarak girdiği seçimde geçerli oyların tamamını alarak bir kez daha genel başkanlığa seçildi.

1.078 Oyla Güven Tazeledi

Bin 83 delegenin katıldığı seçimde, Fatih Erbakan 1.078 oy alarak partililerden tam destek aldı. Kullanılan oylardan yalnızca 5’i geçersiz sayılırken, Erbakan geçerli oyların tamamını alarak partisinin lideri olarak yeniden göreve başladı. Bu sonuç, tabanın liderine olan güçlü desteğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Erbakan’dan “Milli Görüş” Vurgusu

Kongredeki konuşmasında "Milli Görüş" çizgisine vurgu yapan Fatih Erbakan, Türkiye’nin milli ve manevi değerlerini esas alan bir siyaset anlayışının temsilcisi olduklarını ifade etti. Erbakan, ülkenin kalkınması, adaletin tesis edilmesi ve yerli-milli politikaların hayata geçirilmesi için kararlılıkla yollarına devam edeceklerini söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *