05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÜNDEM Fuhuş soruşturması açıldığı söylenen sunucu Didem Delen kendilerine iftira atan kişinin adını verdi!

Fuhuş soruşturması açıldığı söylenen sunucu Didem Delen kendilerine iftira atan kişinin adını verdi!

Söylemezsem Olmaz sunucuları Pınar Eliçe ve Didem Delen’e yönelik fuhuş ve uyuşturucu iddiaları sonrası Didem Delen'den şok açıklamalar geldi.

Gündeme bomba gibi düşen iddialar, Beyaz TV'de yayınlanan “Söylemezsem Olmaz” programının sunucuları Pınar Eliçe ve Didem Delen’i hedef aldı. Uyuşturucu ve fuhuş suçlamalarıyla ilgili bir dilekçenin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na verildiği ileri sürüldü. Ancak Didem Delen’den gelen açıklamalar, ortalığı daha da karıştırdı.

İddiaların Merkezindeki İsim Konuştu

Cumhuriyet'in haberine göre; iki sunucu hakkında uyuşturucu ticareti ve fuhuşa aracılık suçlamalarının yer aldığı bir şikâyet dilekçesi, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunuldu. İddialar sonrası programın sunucuları hakkında kanal yönetimince görevden alma kararı verildiği öne sürüldü.

Ancak olay bununla sınırlı kalmadı. Şok gelişmelerin ardından Didem Delen, gazeteci Seda Akgül’ün canlı yayınında adeta içini döktü. Kendilerine yönelik iddiaların asılsız ve iftira olduğunu savunan Delen, iftirayı organize eden kişinin ismini de kamuoyuyla paylaştı.

Delen: "İftira Atan Kişi Programın Eski Yapımcısı"

Delen açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Şubat ayında bu konuda iftira atan ve organize eden kişi hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduk. Adaletin er ya da geç gerçekleri ortaya çıkaracağına eminiz.”

Delen, programın sezon finaline girmesinin nedeninin kanal yönetiminin yapımcı Bilal Özbilge’nin görevine son vermesi olduğunu belirtti. İddiasına göre, Özbilge'nin işten çıkarılmasının ardından bu haberleri organize ettiği ve kamuoyuna servis ettirdiği ileri sürüldü.

Hadise Hakkında Da Dikkat Çeken Sözler

Didem Delen’in açıklamaları sadece iftiralarla sınırlı kalmadı. Delen, “Söylemezsem Olmaz” programında geçmişte Hadise hakkında yapılan bazı haberlerin de gerçek dışı ve kurgulanmış olduğunu öne sürdü.

“Benim psikolojim hiç iyi değil,” diyerek yaşadığı zorluklara dikkat çeken Delen, medya dünyasındaki çarpık ilişkiler ve kurgu içeriklerle mücadele ettiklerini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *