Balıkesir’de uzun yıllar köşe yazarlığı yapan ve Demokrat Parti’de çeşitli görevlerde bulunan Mustafa Koçal, 86 yaşında hayatını kaybetti.
Mustafa Koçal, Balıkesir’de yerel gazetelerde uzun yıllar köşe yazarlığı yaparak kamuoyuna görüş ve değerlendirmelerini aktardı. Aynı zamanda Demokrat Parti bünyesinde yönetim kurulu üyeliği ve çeşitli idari görevlerde bulundu.
Koçal, hem gazetecilik hem de siyaset alanındaki çalışmalarıyla tanınan isimler arasında yer aldı.
Siyasi isimler ziyaret etmişti
Mustafa Koçal ve kızı Meral Koçal, Ramazan Bayramı döneminde Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal tarafından ziyaret edilmişti. Ziyarette, Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Haydar Altıntaş ile Balıkesir İl Başkanı Işın Şen Gümüşyay da yer almıştı.
Mustafa Koçal’ın cenazesinin 31 Mart Salı günü Balıkesir’de defnedileceği bildirildi. Koçal’ın naaşı, öğle namazını müteakip Karesi Zağnos Paşa Camii’nden kaldırılacak.
Cenazenin, Çınarlıdere Mezarlığı’nda toprağa verileceği açıklandı.
