İstanbul
Açık
28°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
48,4359 %-0.00
56,3638 %0.21
6.872,10 %-0.39
79.099,99 %-0.58
Ortadoğu Gazetesi GÜNDEM Gürsel Tekin’den CHP’nin 103’üncü yılı açıklaması: “Aynı çizgide buluşur”

Gürsel Tekin’den CHP’nin 103’üncü yılı açıklaması: “Aynı çizgide buluşur”

Gürsel Tekin, CHP’nin 103’üncü yılı dolayısıyla yaptığı açıklamada Cumhuriyet ve modernleşme vurgusu yaparak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

WHATSAPP
KANALI
Ortadoğu Gazetesi Gündem artık cebinizde! Günün en önemli gelişmeleri anında telefonunuza gelsin. Ücretsiz katılın, hiçbir haberi kaçırmayın. Kanala Katıl

CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, CHP’nin 103’üncü yılı dolayısıyla yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Tekin, “CHP’yi kapatmayı savunanlar, Cumhuriyet ve modernleşme karşıtlarıyla aynı çizgide buluşur. Şimdi bu büyük eseri koruma ve daha da yükseltme zamanıdır. Bunun anahtarı ise birlik ve beraberliktir” dedi.

Gürsel Tekin’den CHP’nin 103’üncü Yılı Açıklaması

CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 103’üncü yılına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Tekin, açıklamasında CHP’nin kapatılmasını savunanlara ilişkin ifadeler kullanırken, Cumhuriyet ve modernleşme vurgusu yaptı.

“Aynı Çizgide Buluşur”

Gürsel Tekin, CHP’nin kapatılmasını savunanların Cumhuriyet ve modernleşme karşıtlarıyla aynı çizgide buluşacağını ifade etti.

Tekin, CHP’nin 103’üncü yılına ilişkin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“CHP’yi kapatmayı savunanlar, Cumhuriyet ve modernleşme karşıtlarıyla aynı çizgide buluşur. Şimdi bu büyük eseri koruma ve daha da yükseltme zamanıdır. Bunun anahtarı ise birlik ve beraberliktir.”

Gürsel Tekin’den Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Tekin, açıklamasında CHP için “bu büyük eser” ifadesini kullanarak, eserin korunması ve daha da yükseltilmesi gerektiğini belirtti.

Bunun anahtarının birlik ve beraberlik olduğunu söyleyen Gürsel Tekin, CHP’nin 103’üncü yılı dolayısıyla yaptığı açıklamasını bu mesajla tamamladı.