05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÜNDEM Juventus’ta Kenan Yıldız krizi büyüyor: Maaş farkı görüşmeleri durdurdu

Juventus’ta Kenan Yıldız krizi büyüyor: Maaş farkı görüşmeleri durdurdu

İtalya Serie A devi Juventus’ta forma giyen milli gururumuz Kenan Yıldız, kulübüyle yürüttüğü yeni sözleşme görüşmelerinde kriz yaşıyor.

İtalya Serie A devi Juventus’ta forma giyen milli gururumuz Kenan Yıldız, kulübüyle yürüttüğü yeni sözleşme görüşmelerinde kriz yaşıyor. İtalyan basınına göre taraflar arasında yapılan son toplantı da sonuçsuz kalınca, sözleşme yenileme süreci belirsiz süreyle askıya alındı. Görüşmelerin tıkanmasında temel neden olarak maaş beklentisindeki farklılık gösteriliyor.

Kenan, Juventus’un yıldız transferine atıfta bulundu

İtalyan spor gazetesi La Gazzetta dello Sport’un haberine göre, Kenan Yıldız, Juventus'un yeni transferi Jonathan David'in aldığı maaşa yakın bir ücret talep etti. Şu anda yılda 1,7 milyon euro kazanan 19 yaşındaki genç yıldız, yaklaşık 6 milyon euro maaş alan David ile arasında oluşan farkın adil olmadığını düşünüyor. Juventus yönetimiyle Kenan’ın talepleri arasında sezon başına yaklaşık 1 milyon euro fark olduğu ifade ediliyor.

Avrupa devleri tekrar kapıda: Chelsea, Real Madrid ve Arsenal

Bu gelişmeler, Avrupa’nın dev kulüplerinin Kenan Yıldız'a ilgisini yeniden canlandırdı. Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Chelsea, milli futbolcu için 67 milyon euroluk teklif sunmuş, ancak Juventus bu teklifi geri çevirmişti. Şimdi ise Real Madrid, Arsenal ve Chelsea gibi kulüplerin yeniden Kenan için harekete geçmeye hazırlandığı konuşuluyor.

Bonservis 100 milyon euroyu aşabilir

Juventus cephesi, Kenan Yıldız’ı kadroda tutma konusunda istekli. Ancak kulüp kaynakları, astronomik bir teklif gelmesi halinde transferin değerlendirilebileceğini belirtiyor. İtalyan basınına göre, bu ilgi devam eder ve Kenan sezonu aynı performansla tamamlarsa, genç yıldızın bonservis bedeli bonuslarla birlikte 100 milyon euroyu aşabilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *