İstanbul
Parçalı bulutlu
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ortadoğu Gazetesi GÜNDEM Kim Milyoner Olmak İster’de Şaşırtan An: Yarışmacı İlk Soruda Elendi

Kim Milyoner Olmak İster’de Şaşırtan An: Yarışmacı İlk Soruda Elendi

Kim Milyoner Olmak İster’de yarışmacı, Türk alfabesinin son üç harfi sorusunda yanlış yanıt verince ilk soruda elendi. Yarışmacının Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları mezunu olması sosyal medyada gündem oldu.

Oktay Kaynarca’nın sunumuyla ekranlara gelen “Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasında yaşanan bir elenme, hem stüdyoda hem de sosyal medyada büyük şaşkınlık yarattı. Yarışmacının daha ilk soruda yanlış cevap vermesi izleyenleri şaşırttı.

İlk Soruda Veda Etti

Programda yarışmacıya, Türk alfabesindeki 29 harfin baştan sona sayılması halinde söylenecek son üç harfin hangileri olduğu soruldu. Yarışmacı hiç tereddüt etmeden yanıt verdi ancak cevabı yanlış çıktı.

Doğru Şıkkı Görünce Şaşkına Döndü

Yanlış şıkkı seçen yarışmacı, doğru cevabı görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Yarışmacının beklenmedik şekilde ilk soruda elenmesi sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Mezun Olduğu Bölüm Dikkat Çekti

Olayın daha da konuşulmasına neden olan detay ise yarışmacının “Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları” bölümü mezunu olması oldu. Bu durum sosyal medya kullanıcılarının yorum ve paylaşımlarını artırdı.