03 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Kapalı
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÜNDEM Mumları şimdiden hazırlayın! İstanbul'da 23 ilçede büyük kesinti var

Mumları şimdiden hazırlayın! İstanbul'da 23 ilçede büyük kesinti var

BEDAŞ, 30 Eylül 2025 Salı günü İstanbul genelinde geniş kapsamlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. 23 ilçeyi kapsayan kesintiler bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle uygulanacak, süreler 2 ila 10 saat arasında değişecek.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ), resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, İstanbul’da 30 Eylül Salı günü planlı bakım ve onarım çalışmaları kapsamında elektrik kesintileri yaşanacağını bildirdi.

Kesintiden etkilenecek ilçeler

Kesinti listesine göre elektriklerin kesileceği ilçeler şunlar:
Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çatalca, Esenyurt, Eyüpsultan ve Fatih.

Süre 2 ila 10 saat

Yetkililer, bazı bölgelerde kesintilerin kısa süreli olacağını, bazı bölgelerde ise 10 saate kadar uzayabileceğini açıkladı. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için önlem almaları istendi.

Bu nedenle BEDAŞ, özellikle işyerleri ve evlerde elektrikli cihazların güvenliğinin sağlanması için tedbir alınması gerektiğini hatırlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *