05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÜNDEM Nevşehir’de tüyler ürperten olay! Annesinin cesediyle bir ay yaşadı

Nevşehir’de tüyler ürperten olay! Annesinin cesediyle bir ay yaşadı

Nevşehir'de çöp evde yaşam süren engelli kadın, annesinin cesediyle yaklaşık bir ay yaşadı. Kadının yeğeninin ziyarete gelmesiyle olay ortaya çıktı.

Akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen 48 yaşındaki H.Ç., 81 yaşındaki A.Ç. ile birlikte yaşıyordu. Yaşlı kadın yaklaşık bir ay önce yaşamını yitirdi. Annesinin öldüğünün farkına varamayan engelli kızı, annesinin cesediyle günlerce beraber yaşadı. Sokaktan topladığı cesetleri de annesinin üzerine yığmaya devam etti.

Olay yaşlı kadının yeğeninin eve gelmesiyle ortaya çıktı. Çöpler arasındaki çürümüş bedenle karşılaşan yeğen, ihbarda bulundu. İhbar üzerinde sağlık ve polis ekipleri olay yerine geldi.

Gülşehir Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla polis ekipleri evde adli arama yaptı. Yaşlı kadının yaklaşık 1 ay önce hayatını kaybettiği belirlendi.

İncelemenin ardından yaşlı kadının cansız bedeni otopsi için  Nevşehir Devlet Hastanesi Morguna kaldırılırdı. Engelli kızı ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Çöp ev ekipler tarafından boşaltılmaya başlandı. Soruşturma sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *