Ramazan aylarının televizyon ekranlarındaki en bilinen isimlerinden Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu hakkında, 2026 yılında programlarına ara vereceği yönündeki iddialar son günlerde yeniden gündeme gelmişti. İzleyiciler, Hatipoğlu’nun yeni Ramazan döneminde ATV ekranlarında olup olmayacağını merak ederken, ünlü isim bu söylentilere doğrudan yanıt verdi.
2026 planını kendisi açıkladı
Nihat Hatipoğlu, yaptığı açıklamayla 2026 Ramazan ayında da ekranlarda olacağını duyurdu. Hatipoğlu, hem iftar hem de sahur programlarıyla yine izleyiciyle buluşacağını belirterek, programlara katılım çağrısı yaptı. Açıklamasında özellikle gençleri programa davet etti.
“Bu yıl da hem iftar hem sahurda yayında olacağız”
Hatipoğlu’nun açıklaması, programların devam edeceğini kesinleştirdi. Bu açıklamayla birlikte “programlara ara veriyor” iddiaları da net şekilde yalanlanmış oldu. Hatipoğlu’nun Ramazan yayınlarına devam edeceği haberinin ardından sosyal medyada da çok sayıda yorum yapıldı.
Ramazan ekranlarının değişmeyen ismi
Yıllardır iftar ve sahur programlarıyla milyonları ekran başına toplayan Hatipoğlu, Ramazan aylarında en çok takip edilen yayınların başında yer alıyor. 2026 Ramazan döneminde de bu geleneğin süreceği belirtiliyor.
