İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nin (İDOB) sevilen sanatçılarından Emrah Erdem Gedik, İstanbul Bahçelievler’deki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. 13 katlı bir sitenin 5. katında yaşayan Gedik’in düşüşü sonrası olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan Gedik, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
5. kattan düşerek ağır yaralandı
Olay, Bahçelievler Merkez Mahallesi’nde bulunan bir sitede meydana geldi. Dün akşam saatlerinde yaşanan trajik olayda, Gedik'in evinin balkonundan dengesini kaybederek düştüğü belirtildi. Görgü tanıklarının ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, ağır yaralı sanatçıyı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı.
Hastanede tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi
Yoğun çabalara rağmen Emrah Erdem Gedik, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Gedik’in cenazesi, otopsi işlemleri yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otopsinin ardından yakınlarına teslim edilen cenazenin ne zaman ve nerede defnedileceği ise henüz açıklanmadı.
Olayın nedeni araştırılıyor
Emniyet ekipleri, olayın yaşandığı dairede ve çevrede detaylı inceleme başlattı. Gedik’in balkondan düşmesine neyin neden olduğu henüz netlik kazanmazken, olayın kaza mı yoksa başka bir sebebe mi dayandığı araştırılıyor.
