Özel Harekat Başkanı Ünsal Hayal, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki makamında ziyaret etti.
Gerçekleşen görüşmede Ünsal Hayal, Bahçeli'ye 15 Temmuz şehitlerinin kabir toprağı ile Kudüs'ün simgelerinden Kubbetü's-Sahra tablosunu hediye etti.
Şehitlerin emaneti ve milli değerler bir araya geldi
Özel Harekat Başkanlığı tarafından ziyarete ilişkin yapılan açıklamada, takdim edilen hediyelerin taşıdığı manevi anlamın önemine dikkat çekildi.
Açıklamada, "Şehitlerimizin emaneti ile milletimizin ortak değerlerini buluşturan bu anlamlı hediye takdimi, milli birlik ve beraberlik ruhunun yanı sıra tarihî ve manevi bağlarımızın güçlü bir ifadesi olarak değerlendirildi." ifadelerine yer verildi.
Ziyaret TBMM'deki makamda gerçekleşti
TBMM'de gerçekleşen görüşmede, milli birlik ve beraberlik vurgusu ön plana çıkarken, şehitlerin hatırasını yaşatan sembolik hediyeler dikkat çekti.
