İstanbul’un Sarıyer ilçesinde bir binanın çatısında yürütülen kaynak çalışması sırasında çıkan yangın kısa süreli paniğe neden oldu. Çatıda başlayan alevler kısa sürede büyüyerek yapının üst bölümünü sararken, olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı.
Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenildi.
Alevler kısa sürede çatıyı kapladı
Edinilen bilgilere göre yangın, bir binanın çatısında yapılan kaynak çalışması esnasında çıktı. Henüz belirlenemeyen nedenle başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek çatının büyük bölümüne yayıldı.
Yükselen dumanları gören çevre sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.
İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti
Olay yerine ulaşan ekipler, alevlere hızlı şekilde müdahale ederek yangının çevredeki yapılara sıçramasını önledi.
Yoğun çalışma sonucunda kontrol altına alınan yangın tamamen söndürülürken, ekipler bölgede bir süre daha soğutma çalışması gerçekleştirdi.
Yaralanan veya mahsur kalan olmadı
Yetkililerden edinilen bilgiye göre olayda yaralanan ya da mahsur kalan kimse olmadı. Yangının ardından çatıda maddi hasar meydana gelirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Yangın anları cep telefonu kamerasında
Yangın sırasında çatıyı saran alevler ve gökyüzüne yükselen yoğun dumanlar çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.
Görüntülerde, çatının büyük bölümünü kaplayan alevlerin yanı sıra itfaiye ekiplerinin müdahale çalışmaları da yer aldı.
