İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü uyuşturucu soruşturması kapsamında, gazeteci Veyis Ateş'in bilgisine başvurulmak üzere ifadesine başvuruldu. Ateş, ifade işlemlerinin ardından adliyeden ayrıldı.
İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’nın koordinasyonunda sürdürülen uyuşturucu operasyonu, medya dünyasından pek çok ismin adının geçmesiyle dikkat çekiyor.
Soruşturmada daha önce gözaltına alınan ünlü isimler gibi, Veyis Ateş’in de Adli Tıp Kurumu’nda uyuşturucu testi yaptırması bekleniyor.
Soruşturma Kapsamı Genişliyor
Soruşturma kapsamında polis eşliğinde İstanbul Adalet Sarayı’na getirilen Ateş’in, ifadesi alındıktan sonra adliyeden serbest şekilde ayrıldığı öğrenildi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen kapsamlı operasyonun, magazin, medya ve sosyal medya dünyasından çok sayıda ismi kapsayacak şekilde genişletildiği belirtiliyor.
Daha önce Aleyna Tilki, Danla Bilic, İrem Sak gibi isimler gözaltına alınmış ve test işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştı.
