Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaret, spor ve siyaset dünyasında dikkat çeken gelişmeler arasında yer aldı.
Ziyarette MHP Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız da heyete eşlik etti.
Bahçeli’ye kılıç ve forma hediye edildi
Ziyaret kapsamında Trabzonspor heyeti tarafından Devlet Bahçeli’ye özel işlemeli bir kılıç ve Trabzonspor forması takdim edildi. Hediye takdimi sırasında karşılıklı iyi dileklerin iletildiği belirtildi.
Doğan’dan teşekkür mesajı
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, ziyaret sırasında gösterilen misafirperverlik dolayısıyla Devlet Bahçeli’ye teşekkür etti.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Trabzonspor’a başarı temennisinde bulundu.
