Tarayıcı denildiği zaman akla gelen Google Chrome, popüler işletim sistemleri ile uyumlu çalışan, güvenli ve hızlı bir internet tarayıcısıdır.

Elektronik sigara tehlikeye saçmaya devam ediyor! Kullanan gençlerin idrarında bakın ne bulundu? Elektronik sigara tehlikeye saçmaya devam ediyor! Kullanan gençlerin idrarında bakın ne bulundu?

2008 Eylül ayında yayın hayatına başlayan Chrome ilk önce Windows sistemleri ile uyumlu olarak tasarlanmış, ardından Linux, MacOS, Android ve IOS sistemleri ile de uyumlu hale getirilerek geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmeye başlamıştır. Açık kaynak projesi Chromium temelli Google Chrome, tamamen ücretsizdir. Dünyada milyonlarca kişi tarafından kullanılan Google Chrome barındırmış olduğu güncel teknolojiler ve özellikleri sayesinde rakipleri arasında öne çıkmaktadır.

Basit bir kuruluma sahip Google Chrome’da hıza ve güvenliğe büyük önem verilmektedir. İnternette sörf yapmak için tercih edebileceğiniz Google Chrome’da çok sayıda tema arasından seçim yapabilir, özelleştirilebilir araç çubukları ile tarayıcınızı kişiselleştirebilirsiniz. Çeviri aracı gibi çok sayıda özelliğe sahip Google Chrome en güncel teknolojileri, kullanıcı dostu bir arayüz ile sunarak Edge, Firefox, Opera, gibi rakip tarayıcıları arasından sıyrılabilmektedir. Çok sayıda ve en güncel eklentilere sahip Google Chrome’u güvenli internet sörfü için kullanabilirsiniz.

Google Chrome Özellikleri ;

• Türkçe Dil Desteği
• Basit Kurulum ve Kullanıcı Dostu Arayüzü
• Sayfa Çeviri Araçları
• Ücretsiz Kullanım
• Gelişmiş Güvenlik Araçları
• Gelişmiş Özellik Seçenekleri
• Eklenti Desteği

Hızlı ve Pratik Google Chrome gibi tüm tarayıcılar ile ilgili detaylı bilgiler almak ve en güncel tarayıcı sürümlerini indirmek için www.indiriste.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Editör: İrem Nur Kaya