• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %2.27
  • ETHERIUM 3.264 %2
22°

Adalet Haberleri

Adalet haberleri ve güncel Adalet gelişmeleri, Adalet ile ilgili tüm video, Adalet fotoğrafları ve Adalet haberleri Ortadogugazetesi.com sitemizde


POLİTİKA

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 9. Yargı Paketi’nin TBMM Adalet Komisyonu’nda kabul edildiğini açıkladı.

3. SAYFA

Hande Çinkitaş cinayetinde baba Nezih Çinkitaş müebbet hapse çarptırıldı ancak tutuklanmadı. Anne Handan Yılmazer, adaletin yerini bulmasını istiyor.

GÜNDEM

Diyarbakır’da eşini öldürüp cesedine işkence eden Orhan Çetin’in ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası Yargıtay tarafından onandı. Vahşetin detayları açıklandı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, iş dünyasına ilişkin düzenlemeler içermesi nedeniyle 1 Temmuz Pazartesi günü reel sektörün önde gelen...

GENEL

İzmir Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Oktay Tabu odasındaki silahlarla gündeme gelmişti yeni bir gelişme yaşandı.

POLİTİKA

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti Grup Toplantısı'nda sokak hayvanlarına ilişkin çalışmaya ilişkin soruları yanıtladı.

GÜNDEM

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, gazetecilerin sorularını cevapladı.

POLİTİKA

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, açıklamalarda bulundu.

GENEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından Gazze Adalet Sarayı'nın yıkılma görüntülerini paylaştı.

GÜNDEM

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti grup toplantısı öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada önemli değerlendirmelerde bulundu.

POLİTİKA

Bir dizi programa katılmak için Kilis'te bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un, kentteki temasları çerçevesinde Kilis Valisi Tahir Şahin ile bir...

GENEL

Ogün Samast, şubat ayında nakledildiği Bolu F Tipi cezaevinden koşullu salıverilme kapsamında tahliye edildi.Bakanlıktan açıklama geldi.