• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %2.27
  • ETHERIUM 3.264 %2
22°

Milli savunma Haberleri

Milli savunma haberleri ve güncel Milli savunma gelişmeleri, Milli savunma ile ilgili tüm video, Milli savunma fotoğrafları ve Milli savunma haberleri Ortadogugazetesi.com sitemizde


3. SAYFA

Irak'ın kuzeyinde 1 PKK'lı terörist ile Suriye'nin kuzeyinde 3 PKK/YPG'li terörist olmak üzere toplam 4 terörist etkisiz hale getirildi.

3. SAYFA

Irak ve Suriye'nin kuzeyinde gerçekleştirilen operasyonlarda 15 teröristin etkisiz hale getirildi.

POLİTİKA

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, TSK Komuta Kademesi, Bakan Yardımcıları ve Birlik Komutanlarının da hazır bulunduğu video telekonferans toplantısında terörle...

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Yerleşkesi'nde Kurmay Subay Mezuniyet Töreni'nde açıklamalarda bulundu

GENEL

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 3 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi.

GENEL

Milli Savunma Bakanlığı Suriye sınırında üst düzey bir askerin makam aracıyla insan kaçakçılığı yapıldığı iddialarına yanıt verdi.

3. SAYFA

Milli Savunma Bakanlığı Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 4, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

GENEL

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyindeki Gara ve Hakurk bölgelerinde tespit ettiği 12 PKK'lı teröristi hava harekatı ile etkisiz hale getirdi.

GENEL

Irak'ın kuzeyindeki bölgelerde tespit edilen, aralarında sözde yöneticilerin de olduğu 16 PKK'lı terörist hava harekâtı ile etkisiz hâle getirdi.

YAŞAM

Milli Savunma Bakanlığı 2 yıldır yoğun bakım servisinde tedavi gören Sözleşmeli Er Rıdvan Gürsoy'un şehit olduğunu açıkladı.

POLİTİKA

Milli Savunma Bakanlığı'nda haftalık bilgilendirme toplantısı yapıldı.