• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.19
22°

Muğla Haberleri

muğla haberleri ve güncel muğla gelişmeleri, muğla ile ilgili tüm video, muğla fotoğrafları ve muğla haberleri Ortadogugazetesi.com sitemizde


GÜNDEM

Muğla'da devrilen motosikletteki 2 gençten biri öldü, diğeri yaralandı.

GENEL

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğretim Üyesi Arkeolojik Yüzey Araştırması Başkanı Dr. Demirciler ve ekibince, Marmaris'e bağlı Bozburun'da "Kaletepe Yazıtı" bulundu.

3. SAYFA

Ünlü Rus moto vlogger Tatyana Ozolina, Türkiye turu kapsamında geldiği Muğla'da başka bir motorla çarpıştı.

3. SAYFA

Muğla'da kızlarının evine giden Hatice Uryan ve İlhan Urya çifti damatları tarafından darbedildi.

GÜNDEM

Muğla'nın Menteşe ilçesinde meydana gelen kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan hamile Pınar Kaya hayatını kaybetti. Bebeği ise kurtarıldı.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı kararlar Resmi Gazete'de yayılandı.

GENEL

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, tur teknesinde yangın çıktı. Yangında 39 kişinin tahliye edilirken yaralanan 4 kişi ise hastaneye sevk edildi.

GÜNDEM

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yangın sürüyor. İlk açıklama geldi.

3. SAYFA

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kayınpederi, kayınvalidesi ile birlikte bir kişiyi silahla öldüren şüpheli, olay sonrası firar etti.

3. SAYFA

Muğla'da tartıştığı damadını 7 yerinden bıçaklayarak öldüren kayınpeder olaydan 12 gün sonra ekipler tarafından saklandığı kömürlükte yakalandı.

GENEL

Son Vakit ve Gazete Günaydın araştırmacı yazarı ( Kaptan ) Yusuf Ziyauddin Karagöz Muğla ve ilçelerinde 2024 yılında kira artış...

GENEL

Muğla'da bir otelde Vedat Aşçı'nın yumruklu saldırısına uğradıktan sonra hastaneye kaldırılan İş İnsanı Kaya Sabancı sessizliğini bozdu. Kendisini darbeden Vedat...