İstanbul
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi 3. SAYFA Kan donduran cinayet: Camcı dükkanında boğazı kesilmiş halde bulundu!

Kan donduran cinayet: Camcı dükkanında boğazı kesilmiş halde bulundu!

Muğla Bodrum’da camcı dükkanında boğazı kesilmiş halde bulunan 4 çocuk babası Alaaddin Yıldız’ın ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor. Şüpheli personel aranıyor.

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Yakaköy Mahallesi’nde yaşanan olay, tüm mahalleyi yasa boğdu. Camcı dükkanının sahibi Alaaddin Yıldız (53), arkadaşları tarafından iş yerinde boğazı kesilmiş ve üzeri battaniyeyle örtülmüş halde ölü bulundu. 4 çocuk babası Yıldız'dan bir süredir haber alamayan arkadaşları, akşam saatlerinde dükkana gittiklerinde korkunç manzarayla karşılaştı.

Yıldız’ı gören arkadaşları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptığı ilk incelemede Yıldız’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Olay yeri inceleme ekipleri, dükkanda detaylı delil çalışması yaptı. İlk bulgulara göre olayın şüphelisi, Alaaddin Yıldız’ın dükkanında çalışan bir personel olabilir. Güvenlik kameraları ve tanık ifadeleri doğrultusunda şüphelinin kimliği belirlenmeye çalışılıyor. Polis ekipleri kaçtığı düşünülen şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

Alaaddin Yıldız'ın komşuları ve mahalle sakinleri, onun son derece yardımsever ve sevilen biri olduğunu vurguladı. Mahallede “kimseye zararı olmayan, eli açık bir esnaf” olarak tanındığını belirten komşuları, “Bu olayı kabullenemiyoruz, çok üzgünüz” diyerek tepkilerini dile getirdi.

Yıldız’ın cenazesi, Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Otopsi sonucunun, cinayetin detaylarını ve ölüm zamanını netleştirmesi bekleniyor. Olayın adli süreci titizlikle sürdürülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *