• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %2.21
  • ETHERIUM 3.261 %1.91
22°

Sokak hayvanları Haberleri

sokak hayvanları haberleri ve güncel sokak hayvanları gelişmeleri, sokak hayvanları ile ilgili tüm video, sokak hayvanları fotoğrafları ve sokak hayvanları haberleri Ortadogugazetesi.com sitemizde


POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanan AK Parti MYK toplantısı sona erdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü...

GÜNDEM

Sokak köpekleriyle ilgili yasa tasarısında "ötanazi" ibaresi çıkarıldı. Hayvanları Koruma Kanunu'ndaki bu değişiklik, tartışmalara yol açtı.

YAŞAM

KONDA Araştırma'nın anketine göre, vatandaşların yüzde 63’ü sokak hayvanlarının ötanazi ile öldürülmesine karşı çıkıyor.

GENEL

Hayvanları Koruma Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.

GENEL

Gündemi meşgul eden sokak hayvanları meselesinde sona gelindi. AK Parti tarafından sunulan sokak hayvanları düzenlemesi tamamlandı.

POLİTİKA

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti Grup Toplantısı'nda sokak hayvanlarına ilişkin çalışmaya ilişkin soruları yanıtladı.

GÜNDEM

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklaması gündem oldu.

POLİTİKA
YAŞAM

MetroPOLL Araştırma Şirketi son dönemde en çok konuşulan konuların başında gelen sokak hayvanları ile ilgili yaptıkları anketin sonucunu kamuoyu ile...

POLİTİKA

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Meclis'e gelmesi beklenen başıboş köpeklerle ilgili yasal düzenleme hakkında değerlendirmelerde bulundu.

GENEL

Kocaeli Valiliği günlerdir gündemi meşgul eden sokak hayvanlarıyla ilgili alınacak tedbirleri duyurdu. Söz konusu yazı, sosyal medyada gündem oldu.