• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.19
22°

Zonguldak Haberleri

zonguldak haberleri ve güncel zonguldak gelişmeleri, zonguldak ile ilgili tüm video, zonguldak fotoğrafları ve zonguldak haberleri Ortadogugazetesi.com sitemizde


GÜNDEM

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde tomruk yüklü kamyonun çarptığı elektrikli bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

POLİTİKA

Zonguldak'ın Gülüç Belde Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası aldı.

YAŞAM

Zonguldak'ta köylüsü Fikret Canbaz'ı başına 7 kez keserle vurarak öldüren Ali Genç'in ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

YAŞAM

Zonguldak'ta heyelanda yıkılan evde göçük altında kalan anne ve oğlunun cansız bedenine ulaşıldı.

GÜNDEM

Zonguldak'ta peş peşe iki heyelan oldu. Müstakil evdeki anne oğul göçük altında. 21 kişi yaralandı.

EĞİTİM

Zonguldak'ta olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. İskenderun'da da okullar 1 günlüğüne tatil edildi.

YAŞAM

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 19 Kasım’da sürüklenerek karaya oturan Pallada isimli kuru yük gemisinin kurtarılan 13 mürettebatından bir kişi, istirahat ettiği...

GÜNDEM

Zonguldak Karadeniz Ereğli ilçesinde batan "Kafkametler" isimli Türk bayraklı kuru yük gemisinde bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı.

GÜNDEM

AFAD Başkanlığı, Zonguldak açıklarında batan kuru yük gemisinin kaybolan mürettebatından bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldığını bildirdi.

GÜNDEM

Zonguldak açıklarında batan geminin konumu tespit edildi.

GENEL

Zonguldak'ta haber alınamayan ve mendireğe çarparak battığı belirlenen 'Kafkametler' adlı kuru yük gemisinin 12 Türk’ten oluşan mürettebat listesi ortaya çıktı.

GÜNDEM

Bakan Yerlikaya, Zonguldak'ta iletişimin kesildiği geminin battığını bildirdi ve "Olumsuz hava koşullarının düzelmesiyle hemen arama kurtarma faaliyetlerine başlanacaktır" dedi.