Antalya'da trafikte tartıştığı Neşet Güçlü'nün bıçakladığı Önder Çakır öldü. Eşi ve kızı da vardı Antalya'da trafikte tartıştığı Neşet Güçlü'nün bıçakladığı Önder Çakır öldü. Eşi ve kızı da vardı

Mynet'teki habere göre; olay, Akçakale Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu'nda meydana geldi. İddiaya göre Akçakale İlçe Müftüsü olarak görev yapan 3 çocuk babası H. B. hakkında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi verdiği sınıfta kız öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla aile şikayetçi oldu. Gözaltına H. B., yürütülen soruşturma kapsamında tutuklandı.

Şanlıurfa Barosu Çocuk Hakları Komisyonu konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Açıklamada Baro olarak olayın takipçisi olunacağı belirtilerek, “Şanlıurfa Akçakale müftüsünün Ücretli öğretmenlik yaptığı okulda 12 yaşındaki öğrencisine karşı cinsel istismarda bulunduğu iddiası üzerine hakkında soruşturma başlatılmıştır. Şüpheli 20.10.2023 tarihinde tutuklanmıştır. Olayın takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygıyla bildiririz” denildi.
 

Editör: Grlyrtts