İş insanı Haluk Akbaba’nın kaleminden çıkacak olan “Kaybederek Kazanmayı Öğrendim” isimli kitabı kısa bir zaman sonra okuyucularla buluşuyor.

"Spor her insanın hayatının temel taşlarından olması gereken sağlık unsurlarından biridir, sporu benimsemiş olan insanlar dostluğu, arkadaşlığı vefayı da benimsemiştir." düsturu ile çıktığı bu yolda önemli işlere imzasını atan Haluk Akbaba, şimdi de yeni kitabı ‘Kaybederek Kazanmayı Öğrendim’ ile adından söz ettirecek.

Spor camiasında ticari olarak başarılarının yanı sıra, podyum tecrübesiyle ve birçok spor dalında da kendini gösterip ön plana çıkmasıyla dikkatleri üzerine çeken dünyaca ünlü sporcu gıdaları markalarını bir arada bulunduran Susedo’nun Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Akbaba, “Spor benim hayatımın her noktasında. İşim, aşkım, evim her şeyim spor diyebilirim. Bu kadar içime işleyen bir konuda da kitap yazarak kitapseverlere başarı hikayemi anlatmak istedim. Spor emek isteyen bir iştir, uzun süreli sabır gerektirir, başarıya ulaşmak için çok çalışmanız gerekir. Ben çok çalıştım, yeri geldiği zamanlarda çok ödün verdim ama hiç pes etmedim. Bu uzun süreçte nasıl ve hangi yöntemleri kullanarak başarıya ulaştığımı her detayı ile noktasından virgülüne  okuyucularımla kitabım ‘Kaybederek Kazanmayı Öğrendim’de paylaşıyorum. Bu kitap bir adamın nihai başarıyı arayışının, bu uğurda her şeyi geride bırakarak tırnaklarıyla bir dağa tırmanışının öyküsüdür. Okuyucularımla buluşacağım için çok heyecanlıyım. Yaşadığım, yaşamak istediğim, hayal ettiğim ve hedeflediğim her şeyi harmanlayarak, insan ilişkilerim, inişlerim, çıkışlarım, hayatıma dahil olan, adını yazdıran, zarar veren, fayda sağlayan, güldüren, ağlatan, kısaca beni ben yapan herkesi anarak  yazdığım kitabımdaki her detay benim hırslı ve sabırlı dünyama dayanıyor.” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi