Medya dünyasında Affiliate ve PR alanının lider isimlerinden biri olarak görülen Jessica Bachar, başarılarıyla son dönemde adından sıklıkla söz ettiren bir iş insanıdır. Peki, kariyerine nasıl başlamış ve bu başarılara nasıl ulaşmıştır? İşte Jessica Bachar'ın ilham verici öyküsü.
 
Jessica Bachar, PR ve stratejik ortaklık yöneticisi olarak medya sektöründe hızla yükselen bir isim olmakla beraber, sektörde tanınan bir I-Gaming firmasının Affiliate Müdürüdür; aynı zamanda girişimci ve tasarımcı kimliğiyle de ön plana çıkmaktadır.
 
İşte iş insanı Jessica Bachar'ın başarıya ulaşan hikayesi:
 
İstanbul'da dünyaya gelen Jessica Bachar, hayallerinin peşinden koşmak için 17 yaşında yalnız başına İsrail'e yerleşti. Başlangıçta diplomasi sektöründe çalışmaya başlayan Bachar, kariyerine dair önemli bir kararla Affiliate Marketing ve PR alanında uzmanlaşmaya yöneldi. Bu dönemde İsrail'deki Bar Ilan Üniversitesi'nde siyaset bilimi ve iletişim alanlarında çift ana dal eğitimi almaya karar verdi.
 
Bachar, Fortune 500 şirketlerinin yer aldığı iş birliği projelerinde görev alarak tecrübe kazandı ve bu sayede stratejik planlama, vizyoner düşünce, hedef belirleme, danışmanlık ve ekip liderliği gibi alanlarda becerilerini geliştirdi.
 
Medya dünyasında tanınan bir isim olan Jessica Bachar, şu an küresel çapta influencer'lar, dünya genelinde çok sayıda medya ve performansa dayalı pazarlama şirketleriyle iş birliği yapmaktadır.
 
Jessica Bachar kimdir?

24 yaşındaki İstanbul doğumlu iş insanı Jessica Bachar, PR Medya Uzmanı, Affiliate Stratejik Ortaklıklar Yöneticisi, girişimci ve tasarımcıdır. Stratejik iş birlikleri oluşturma konusunda ise deneyimli bir profesyoneldir.