Başakşehir'de Dersan Koop Sanayi Sitesi'nde bulunan kimyasal maddelerle üretim yapan bir işyerinde patlama yaşandı. Alevlerin arasında kalan işçi kendini dışarıya atmaya çalışsa da yaralanmaktan kurtulamadı. 

Dersan Koop Sanayi Sitesi'nde kimyasal madde üretilen 3 katlı iş yerinin giriş katında meydana gelen yangında kimyasallar, henüz belirlenemeyen sebeble  yanmaya başladı. Çok geçmeden  büyük bir patlama meydana geldi.Meydana gelen şiddetli patlamayla birlikte bir işçi alevlerin arasından çıkmaya çalışırken yere düştü. Sürünerek kaçan işçi hayatını son anda kurtardı.

İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye, AFAD ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yangında yüzünden hafif yaralanan işçi, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla söndürülen yangında iş yerinde hasar oluştu. Polis ekipleri, çıkan yangına ilişkin çalışma başlattı.

Tır viyadükten düştü: Sağ çıkan olmadı! Mustafa Akgül ve Aykut Akgül yaşamını yitirdi Tır viyadükten düştü: Sağ çıkan olmadı! Mustafa Akgül ve Aykut Akgül yaşamını yitirdi

Başakşehir Iş Yeri Yangın

Editör: Nehir Durdağı