İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Eyüpsultan'da tarihi eser kaçakçılarına yönelik operasyon düzenledi.

Bursa'da Selma Arı kocası Recep Arı'yı öldüren sevgilisi Kadir Ilgız'a bu mesajı atmış: Oh iyi olmuş süpersin! Bursa'da Selma Arı kocası Recep Arı'yı öldüren sevgilisi Kadir Ilgız'a bu mesajı atmış: Oh iyi olmuş süpersin!

Ekipler, M.S., A.E., T.Ş., E.B., ve Z.A. isimli şüphelilerin, yasa dışı yollarla ele geçirdikleri tespit edilen altın yazma olduğu değerlendirilen Tevrat'ı 2 milyon dolar karşılığında satmak için müşteri aradıkları belirlendi. Şüphelilerin tarihi eseri satmak için alıcılarla buluşacağının anlaşılması üzerine operasyon için düğmeye basıldı.

Eyüpsultan'da bulunan bir kafeye düzenlenen operasyonla; Tevrat, incelenmek üzere İstanbul Yazma Eserler Başkanlığına gönderilirken, yakalanan şüpheliler, ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.