İzmir'in Bornova ilçesindeki Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu’nda düzenlenen mezuniyet kutlamasında çekilen görüntüler, velilerin tepkisine neden oldu. Okul bahçesinde müzik eşliğinde yapılan kutlamada, Beden Eğitimi öğretmeni olduğu iddia edilen bir kişinin şampanya patlattığı görüldü.

Okul Bahçesinde Skandal Görüntüler

Haziran ayında düzenlenen mezuniyet etkinliğinde okul bahçesinde müzikli bir eğlence düzenlendi. Görüntülere göre, kutlamada alkollü içecekler kullanıldı ve bir öğretmen olduğu iddia edilen kişinin şampanya patlattığı anlar cep telefonlarıyla kaydedildi. Bu durum, eğitim kurumu ortamında yapılan kutlamanın sınırlarını aşan bir davranış olarak değerlendirildi.

Velilerin Tepkisi

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından veliler duruma sert tepki gösterdi.

Ünlü elektrikli ev aletleri firması Arzum hakkında soruşturma başlatıldı Ünlü elektrikli ev aletleri firması Arzum hakkında soruşturma başlatıldı
  • Tepkiler: Veliler, okul gibi bir eğitim ortamında bu tür davranışların sergilenmesinin kabul edilemez olduğunu belirtti.
  • Talep: Birçok veli, sorumlular hakkında gerekli incelemenin yapılması ve disiplin süreçlerinin başlatılmasını talep etti.

Yetkililerden Açıklama Bekleniyor

Olayın ardından, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün konuya ilişkin inceleme başlatması bekleniyor. Eğitim kurumlarının disiplin ve eğitim ilkelerine aykırı davranışların kabul edilemeyeceği belirtiliyor.