Kadir Çöpdemir, Real Madrid - Manchester City maçını izlemek için gittiği İspanya'dan çarpıcı bir paylaşım yaptı.

Çöpdemir, şu ifadeleri kullandı:

“Ne diyor büyükler? Tebdili mekanda ferahlık vardır. Tebdil değiştirmek demek. Mekan değiştirirsen ferahlarsın diyor. Biz de Barcelona'dan biraz tebdil yapalım dedik, atladık trene, Madrid'e gidelim dedik. Değişiklik iyidir, değiştirmek lazım. Değiştirdiğin zaman ferahlama olur bünyede. Nefes alırsın. Değiştirelim be! Bıktık be! Bıktığımızı değiştirelim ya! Bıktık be derken hayatın rutininden manasında.”

Tv Net’te yayınlanan “Siyaseten” programında Yeni Şafak gazetesi yazarı Ersin Çelik, Çöpdemir'e sert tepti gösterdi. Çelik, şu ifadeleri kullandı:

“Ben en çok Kadir Çöpdemir’e şaşırdım. Ooo video yayınladı, değişim çok güzel bir şey, değişim yapalım, değiştirin kardeşim bıktık bunlardan diye. Kadir Çöpdemir ya, 21 yıldır AK Parti iktidarının nimetlerinden en fazla faydalanan, öncesi var Hasan Kaçan’ın alıp onu bir karakter haline çevirdiği Kadir Çöpdemir, Recep Tayyip Erdoğan’la çorba içmekle övünen, muhabbet etmekle övünen, AK Partinin bütün nimetlerinden yararlanan Kadir Çöpdemir, bugün değişim istiyorum diye video çekiyor.” 

Editör: Grlyrtts