Canlı hissettiren kaş kaldırma uygulamaları ve daha birçok estetik çözümü kliniğimizde bulabilirsiniz. Yenileyici estetik operasyonlar güzel bir başlangıç olabilir. Cildi oluşturan tabaka dış etkenler ve yaş gibi nedenlerle deforme olabiliyor. Kişiyi rahatsız edecek düzeye gelen sarkmalarda kaş kaldırma ameliyatı yaparak daha iyi görünüm elde etmekteyiz. Kaş yapısını daha yukarı kaldıran işlemler, canlı bir his verecektir.

Kaş Kaldırma İşlemi Nedir? Neden Sarkar?

Kaşın bitim noktasını yukarıya kaldırmak için yapılan kaş kaldırmayı birçok kişi denemekte, etkili sonuçlar almaktadır. Ameliyatlı ve ameliyatsız kaş kaldırma öncesinde şekil düzenlemeleri yapılır ve onay alma süreci vardır. Çizimle birlikte kaşı iki taraftan da eşit olacak şekilde yukarı kaldırma işlemi gerçekleşir. Doğal görünüme ulaşmak için en iyi uygulama seçilir.

Kaş Kaldırma Ameliyatı Nedir?

Göz kapağı ve saç içinden yapılan kaşı yukarı kaldırma işlemlerine kaş kaldırma operasyonu denmektedir. Yapılan kaş kaldırma ameliyatı, anestezi altında, kesiyle deri kaldırma ve dokuya sabitleme şeklinde gerçekleşir. Ardından bakım süreci boyunca uzmanlar bazı önerilerde bulunur.

Kaş Kaldırma Ameliyatı Kimlere Yapılır?

Kaş kaldırmayı, genellikle 18 yaş üzerinde olan ve bunu talep eden uygun kişilere yapmaktayız. Sarkma olan veya kaş yapısını yeniden şekillendirmek isteyen herkes bu uygulamayı talep edebilir. Daha çekik görünen gözlere sahip olmak için kaş kaldırmayı talep edenler de bulunuyor.

Badem Göz Estetiği Nedir?

Göz yapısını daha iri, belirgin ve net şekilde ortaya çıkarmak için yapılan estetiğin adı, badem göz estetiğidir. Cerrahi ve ameliyatsız badem göz estetiği yöntemlerini kullanarak, doğru sonucu almak üzere müdahale yapıyoruz. Talepleriniz için en uygun badem göz yapısını önceden belirlemekteyiz.

En İyi Badem Göz Estetiği Teknikleri Nelerdir?

Badem gözü oluşturan yöntemler ameliyatlı ve ameliyatsız olarak sınıflandırılabilir. Kliniğimiz her ikisini de yapmaktadır ancak badem göz estetiği ardından kalıcı sonuçlar için ameliyat önerilir. Ameliyatsız yöntemde iple germe tekniği kullanılır, fakat genelde daha geçici bir sonuç ihtimali yüksektir.

Ameliyatlı badem göz estetiğini yaparken göz çevresinde kesi açılarak fazla dokuların çıkarılması sağlanır. Göz yapısının daha ciddi bir şekilde değişimi söz konusudur.

Ameliyat Öncesi Neler Yapılmalı?

Ameliyata girmeden 8 saat önceden yeme içme kesilmelidir. Hangi dikiş ipi istediğiniz ve yeni şeklin taslağı badem göz estetiği ameliyatından önce kararlaştırılır. Lokal anestezi ile işlem olacaksa yeme içmenin kesilmesine gerek kalmayabilir. İlaç kullanımı ve alınması gereken önlemler doktorunuz tarafından değerlendirilecektir.

Gıdı Estetiği Nedir? Neden Sarkar?

Boyun ve çene altındaki sarkmalar, yağ birikmeleri birçok kişi için estetik bir soruna dönüşebilmektedir. Deforme olan alanda gıdı estetiği yaptırarak görünümü iyileştirebilirsiniz. Gıdı bölgesinin yağları alınarak sarkmalar giderilmektedir. Dilerseniz yağ aldırma ile beraber diğer estetik uygulamaları tek seferde yaptırabilirsiniz.

Gıdı sarkması kilo fazlalığından olabileceği gibi yaş nedenli sarkma olarak da görülebilir. Yağ birikince gıdı görünümü olduğunda gıdı estetiği liposuction işlemiyle beraber düşünülmelidir. İçerideki fazla yağ küçük kanüllerle alınmaktadır. Sadece sarkma nedenli gıdı varsa, boyun altında germe işlemi sağlanır ve istenen görünüme kavuşmuş olursunuz.

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınmıştı: Ünlü sunucu Erkan Yolaç  yaşamını kaybetti! "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınmıştı: Ünlü sunucu Erkan Yolaç yaşamını kaybetti!

Gıdı Estetiği Hangi Durumlarda Gereklidir? İyileşme Süreci Nasıldır?

Gıdı estetiğine ihtiyaç duyuyorsanız ve sağlık açısından bunu yapmaya engel durum yoksa kliniğimize başvurabilirsiniz. Görsel açıdan gıdı estetiği yaptırmak hayatınıza olumlu etkiler sağlayacaktır. Fakat yeniden eski gıdı görünümü oluşmaması için önlemler almak gerekir.

Gıdı estetiğinden sonraki iyileşme sürecinde, operasyon izleri için verilen kremi düzenli olarak sürmeniz gerekir. Doktorunuzun size özel önerileri varsa uygulamalı, beslenme kontrolünü yerine getirmelisiniz.

Editör: İrem Nur Kaya