İstanbul
Parçalı bulutlu
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ortadoğu Gazetesi MAGAZİN Cem Yılmaz'a Fas Prensi ile benzerliği soruldu: Cevabı çok güldürdü

Cem Yılmaz'a Fas Prensi ile benzerliği soruldu: Cevabı çok güldürdü

1926 Paris fotoğrafındaki kişi Cem Yılmaz’a mı benziyor? Arşiv görüntüsü ve ünlü komedyenin esprili yanıtı gündem oldu.

1926 yılında Paris’te çekildiği öne sürülen bir arşiv fotoğrafı, sosyal medyada dikkat çeken bir benzerlik tartışmasını yeniden alevlendirdi. Görüntülerdeki kişinin Fas Sultanı Moulay Youssef olduğu iddia edilirken, yüz hatlarının ünlü komedyen Cem Yılmaz’a benzemesi gündem oldu.

Benzerlik Tartışması Büyüyor
Siyah-beyaz arşiv karelerinde yer alan ve Fas Sultanı Moulay Youssef’e ait olduğu öne sürülen görüntüler, kısa sürede geniş kitlelere ulaştı. Fotoğraftaki kişinin yüz hatları, özellikle mimikleri ve genel ifadesiyle Cem Yılmaz’a benzetildi. Sosyal medya kullanıcıları arasında hızla yayılan bu benzerlik, farklı yorumları da beraberinde getirdi.

Uzmanlar, geçmiş dönem fotoğraflarının zaman zaman yanıltıcı olabileceğini belirtirken, kamuoyunda oluşan bu ilginç benzerlik algısı dikkat çekmeye devam ediyor.

Cem Yılmaz’dan Mizahi Açıklama
Konuyla ilgili yöneltilen sorulara kayıtsız kalmayan Cem Yılmaz, kendine has üslubuyla esprili bir yanıt verdi. Muhabirlerin “Fas Prensi'ne çok benzetildiniz, orada mıydınız?” sorusuna Yılmaz şu ifadelerle karşılık verdi:

“Evet oradaydım. Ben oraya da giderim. Kolay bir şey yani. Taş Devri'ne de gitmiştim, başka gezegene de. 1926'nın Paris'indeydik. Yarım saat takıldım döndüm.”

Yılmaz’ın bu açıklaması, hem güldürdü hem de tartışmayı daha da popüler hale getirdi.