Şarkıcı İrem Derici'nin 8 Şubat'ta nişanlandığı DJ Melih Kunukçu, hakkında yürütülen yargılama kapsamında bir süredir devam eden tutukluluğunun ardından tahliye edildi. Kunukçu'nun avukatı, Gaziantep 6. Sulh Ceza Hâkimliği tarafından tutukluluk halinin kaldırılmasına karar verildiğini açıkladı. İrem Derici de nişanlısının serbest bırakılmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
Melih Kunukçu Hakkında Tahliye Kararı
İrem Derici'nin uzun süredir birlikte olduğu ve 8 Şubat'ta nişanlandığı DJ Melih Kunukçu, geçtiğimiz haftalarda hakkında yürütülen bir soruşturma kapsamında tutuklandı.
Bir süredir tutuklu bulunan Kunukçu hakkında yapılan hukuki başvuruların ardından tahliye kararı verildi. Kararın ardından Kunukçu'nun avukatı tarafından yargılama sürecine ilişkin açıklama yapıldı.
Avukat, “Müvekkilim İsmail Melih Kunukcu, hakkında yürütülen yargılama kapsamında bir süredir tutuklu bulunmaktaydı” ifadelerini kullandı.
Gaziantep 6. Sulh Ceza Hâkimliği Karar Verdi
Kunukçu'nun avukatı, yapılan hukuki başvurular ve savunmaların ardından Gaziantep 6. Sulh Ceza Hâkimliği tarafından tahliye kararı verildiğini bildirdi.
Açıklamada, “Yaptığımız hukuki başvurular ve savunmalarımız neticesinde, Gaziantep 6. Sulh Ceza Hâkimliği tarafından verilen karar ile müvekkilimin tutukluluk halinin kaldırılmasına ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verilmiştir” denildi.
Böylece bir süredir tutuklu bulunan Melih Kunukçu'nun yargılama sürecinin tutuksuz devam etmesine karar verildi.
Melih Kunukçu'nun Avukatından Açıklama
Tahliye kararının ardından yapılan açıklamada Kunukçu'nun avukatı, müvekkilinin serbest bırakılmasından duydukları memnuniyeti de dile getirdi.
Avukat açıklamasında, “Müvekkilimizin özgürlüğüne kavuşmasından memnuniyet duyuyor, bundan sonraki yargılama sürecinin de hukukun üstünlüğü ve masumiyet karinesi çerçevesinde yürütüleceğine inanıyoruz” ifadelerine yer verdi.
Kaynak metinde Melih Kunukçu hakkında yürütülen soruşturmanın içeriğine veya kendisine yöneltilen suçlamanın ayrıntılarına ilişkin bilgi verilmedi.
İrem Derici'den Avukata Teşekkür
Melih Kunukçu'nun tahliye edilmesinin ardından İrem Derici de açıklamaya kayıtsız kalmadı. Derici, nişanlısının avukatının yaptığı açıklamaya yorum yaparak hukuk ekibine teşekkür etti.
Ünlü şarkıcı yorumunda, “Senin ve tüm ekibinin emekleri. Sizi çok seviyorum, hakkınız ödenmez” ifadelerini kullandı.
Derici böylece nişanlısının tahliye edilmesinin ardından yapılan avukat açıklamasına sosyal medya üzerinden yanıt verdi.
İrem Derici: Ve Evinde
İrem Derici, Melih Kunukçu'nun serbest bırakılmasının ardından X hesabından da bir paylaşım yaptı.
Nişanlısının tahliye edilerek eve dönmesinin ardından Derici, paylaşımında kısa bir ifadeye yer verdi. Ünlü şarkıcı, “Ve evinde” sözleriyle Kunukçu'nun tahliyesini takipçileriyle paylaştı.
İrem Derici ile DJ Melih Kunukçu, uzun süredir devam eden birlikteliklerinin ardından 8 Şubat'ta nişanlanmıştı. Kunukçu'nun tahliyesinin ardından hakkındaki yargılama tutuksuz olarak devam edecek.
