Ümraniye’de Kars36 Spor futbolcusu Kubilay Kaan Kundakçı’nın, rapçi Vahap Canbay ile şarkıcı Aleyna Kalaycıoğlu arasında barış sağlamak amacıyla katıldığı buluşmada silahlı saldırıyla hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturmada dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Olayın perde arkası aralanırken, kamuoyunun yakından izlediği dosyada peş peşe adımlar geldi.
7 şüpheli cezaevine gönderildi
Cinayetin aydınlatılması için çalışma yürüten polis ekipleri, aralarında Aleyna Kalaycıoğlu, annesi Zuhal Kalaycıoğlu ve türkücü İzzet Yıldızhan’ın da bulunduğu toplam 10 şüpheliyi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 8 kişi sabah saatlerinde Kartal Anadolu Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi sulh ceza hakimliği, Aleyna Kalaycıoğlu, Alaattin Kadayıfçıoğlu ve İzzet Yıldızhan’ın da yer aldığı 7 şüphelinin tutuklanmasına karar verdi.
İfadede gelir detayı da yer aldı
Şüpheli Bilal Kadayıfçıoğlu savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılırken, Zuhal Kalaycıoğlu ile A.Ö. adli kontrol şartıyla salıverildi. Aleyna Kalaycıoğlu ise ifadesinde, “Geçimimi şarkıcılıkla sağlıyorum. Aylık gelirim 250 bin TL” dedi.
