YAŞAM

Manisa'da 4 gencin sır ölümünde flaş gelişme: Tüfeğin tetiğini son çeken kişi belli oldu

Manisa'nın Ahmetli ilçesi Kestelli Mahallesi kırsalında 31 Ocak pazar akşamı 4 gencin ölü bulunması Türkiye'yi sarsmıştı.

Hayatını kaybeden gençlerin Muharrem Zengin, Neşet Dalğın, Serkan Zangal ve Ümit Zangal oldukları belirlenmişti.

Gençlerden Ümit Zangal'ın boynu yerinden oynaması sonucu, diğer 3'ünün ise pompalı tüfekle başlarından vurularak yaşamını kaybettiği ortaya çımıştı.

Jandarma olayla ilgili araştırmasını sürdürürken, olay yerinde bulunan av tüfeğinin Muharrem Zengin'in zeytin tüccarı babası Suat Zengin'e ait olduğu ve ruhsatının bulunmadığı tespit edildi. Olayda yerinde bulunan fişeklerin, Muharrem Zengin'in babası Suat Zengin'e ait evde yapılan aramada ele geçirilen fişekler ile aynı olduğu da belirlendi.

Jandarma toplu intihar şüphesi üzerinde yoğunlaşırken, av tüfeğini en son ateşleyen kişinin Muharrem Zengin değil Serkan Zangal olduğu ortaya çıktı.

Serkan Zangal'ın elindeki barut izinden yola çıkan jandarma, çenelerinin altından vurulmuş olan 3 gencin kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için Jandarma Genel Komutanlığı Kriminal Daire Başkanlığı'ndan gelecek raporun beklendiği ifade edildi.

Jandarmanın olayla ilgili araştırması devam ediyor.