İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin toplantısı için gittiği Şile'de hakkındaki iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Akşener, şunları söyledi:

“Oğlumun ve onun eşinin hesaplarının kontrol edildiği, gayr-ı resmi bildirildi. Bu doğru bir bilgi. Kimin olduğunu söyleyemem çünkü gayr-ı resmi bir bilgi. Ama biz ilgili bankaya müracaat ettik. Ya o gayr-ı resmi bilgi resmi hale gelecek ya da o banka diyecek ki, ‘Biz bulamadık'.  Herhangi bir kişinin,  benim, eşimin değil, ama oğlumla gelinim doğru. Şayet bu ‘hayır efendim' ise ‘hayır efendim' dir. ‘Bulamadık' diye bir ‘hayır efendim' dir. ‘Biz bunu yapmadık' diye bir ‘hayır efendim' değildir. Yani iddialar olunca böyle şeyler olmuş. Buradan o dünkü sorulan sorulara son bir cevap veriyorum.

Devlet Bahçeli'den Ekrem İmamoğlu'na tepki Devlet Bahçeli'den Ekrem İmamoğlu'na tepki

Benim, oğlumun, gelinimin, 4 kız yeğenimin, iki erkek yeğenimin, kocamın, çocukluk arkadaşlarımızın, fabrikası olan arkadaşlarımızın, inşaat firması olan arkadaşlarımızın, hiç birinin, bu ülkenin hiçbir belediyesiyle, ne AK Parti ne CHP belediyeleriyle, ne il, ilçe ne de büyükşehir belediyeleriyle herhangi bir irtibatı, iltisakı, işi gücü yoktur. Bunu ispat edemeyen şerefsiz oğlu şerefsizdir. İspat edildiği takdirde ben bu politikayı tümden bırakacağım."

Editör: Gürel Yurttaş