Ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın yıllar önce yaşadığı evlilik dışı ilişkiden Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu adında iki kız çocuk sahibi olduğu ortaya çıkmıştı. 

Akpınar, yayınladığı açıklamada çocukların 'bir gecelik ilişkiden' meydana geldiğini belirterek kızlarına maddi-manevi destek olduğunu açıklamıştı. 

Akpınar'ın bu açıklaması sonrasında kızı Duygu Nebioğlu, Kanal D'de katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu.

İşte Nebioğlu'nun sözleri:

"Röportajımda kendisini koruyordum. Artık korumayacağım. Benden daha özür dilemedi. Beni hala aramadı. Kesinlikle Akpınar soyadını taşımayacağım. Benim soyadım Nebioğlu. Ben zaten yalanlar söyleyen bir insanın soyadını taşımak istemiyorum. Böyle bir şeyin içerisinde var olmak istemiyorum. 

Metin Akpınar bana 'bunu karım öğrenirse size zırnık koklatmaz' gibi laflar ediyordu. Açıklamasında 'madi manevi' demiş. Ben ne manevi destek gördüm ne maddi destek gördüm. Hiç görmedim. Metin Akpınar'ın bana verdiği maddi destek, sadece hayvanlarımı besleyebileceğim bir maddi destek. 

İlk kez rakı sofrasında bir araya geldik. 'Gel lan buraya' dedi. Yanaklarımı sıktı, sarıldı. Bu da hoşuma gitti. Artık bunun doğruluğunu sorguluyorum.

'Bunları yaşadığımız için çok üzgünüm' dedi. Ama üzülen bir insan gibi davranmadı. Söylemleri ve tavırları uyuşmuyor. Üzülen bir insan bu çocukların ellerinden tutar. 'Ben bilmiyordum' diyerek inkar etti. Hala inkar ediyor. En başından beri bildiğini inkar ediyor. 'Sanat aktivesinde tanıştık. Bir gecelik bir olaydı' diyor. Mutfak sanatları mı? Kaleiçi'nde bulaşıkta mutfak yıkayan bir kadın. Koskoca gelmişsin 50 yaşına...

Metin Akpınar 'sanat etkinliği' diyor. Çapkınlığa çıkmış, Yunanistan'a tatile gidecek Antalya'ya uğruyor. Yunanistan'da çiçek tohumları toplayacak, tatilini yapacak geri dönecek. Biyolojik annemin orada olduğunu kendisi biliyordu. Bir şekilde oraya çağırıldı. Ben bütün detayları biliyorum. Yaptığı hataların ortaya çıkmamasını isteyen bir adam olduğu için inkar ediyor. Bugün yine inkar edebilir. 'Anlamsız olay için Türk halkından özür dilerim' diyor. Anlamsız olan şey nedir? Ben miyim anlamsız olan. Benim adım Duygu. Adımı ben kendim koydum.

Kendi eşini toplum içinde korurken bizi korumadı. 14 yıl boyunca güzel idare ettin. Çok güzel oyunculuktu... Bu bizim üçüncü DNA testimiz. İlk DNA testini kendisi yaptı. Gözümün içine baka baka sürekli yalan söyledi. Bana gönderdiği paraları bile kendi hesabından değil çalışanının hesabından gönderdi. 'Metin abinin üzerinden prim mi yapacaksın?' dedi bana. Söyleyemeyeceğim şeyler var. Onlar burada söylenmez.

Metin Akpınar'ın kızı "Annem Ümit Besen yüzünden hapse girdi" dedi, cevap gecikmedi Metin Akpınar'ın kızı "Annem Ümit Besen yüzünden hapse girdi" dedi, cevap gecikmedi

Metin Akpınar ilk görüşmemizde bir dakika ayırdı, son görüşmemizde bir dakika bile ayırmadı. Ailem bana insan olmayı öğrettiği için insan gibi davrandım. İnsan gibi açıklamalarda bulundum. Eşi yanında olmazsa yarım saat konuşuyoruz. 8 Senede kendisiyle 10 kere falan görüştüm.

Metin Akpınar'ın açıklamasından sonra hastanelik oldum. Yıllar önce Zeki Alasya, bu olay için 'Duygu hakkını arasın, çünkü Metin Akpınar Duygu'ya hakkını vermeyecek' dedi. Biyolojik annem sessiz. Çünkü korkutulmuş... Anneme şunu söylemek istiyorum. Çık ve gerçekleri anlat. Kinim ve öfkem yok. Ağlamak istemiyorum. Yıllardır çok ağladım. Bu hikaye bitsin ve hayatıma devam etmek istiyorum.

Olan olmuş ben hiçbirini suçlamak için çıkmadım. Çocuk esirgemede ne yaşadıysam daha ağırlarını Metin Akpınar tarafından yaşadım. Beni büyüten babama bir teşekkür bile etmedin. Siz nasıl insanlarsınız? Yıllarımı harcadın. Güneşimi batırdın."
 

Editör: Grlyrtts