Muğla’nın Milas ilçesinde servis minibüslerinin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 29 kişi yaralanırken, kaza anı bir işletmenin güvenlik kamerasına yansıdı.

Milas Beçin Mahallesi’nde sabah erken saatlerde meydana gelen kazada Edinilen bilgiye göre, karayolunda seyir halinde olan servis minibüsü, yol üzerinde ’U’ dönüşü yapan bir diğer servis minibüsüne çarptı.

Çarpışmanın şiddetiyle servis minibüslerinden biri devrildi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada araçlarda bulunan 29 kişi yaralandı. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Milas ve Yatağan’daki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bir işletmenin güvenlik kamerasına yansıyan kazanın görüntülerinde yolda ilerleyen servis minibüsünün U dönüşü yapan başka bir servis minibüsüne çarpması ve minibüsün devrilmesi yer alıyor. 

Devlet hastanesinde görevli iki kadın adamı eve çağırdı: Adam hayatının şokunu yaşadı! Devlet hastanesinde görevli iki kadın adamı eve çağırdı: Adam hayatının şokunu yaşadı!


 

Editör: Nehir Durdağı