23 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi DÜNYA Mossad'dan İran'a tehdit : Bu hesap Tahran'ın kalbinde sorulacaktır

Mossad'dan İran'a tehdit : Bu hesap Tahran'ın kalbinde sorulacaktır

Mossad Başkanı David Barnea, Reichman Üniversitesi'nde düzenlenen bir güvenlik konferansında açıklamalarda bulundu. İran’ın desteğiyle İsraillilere veya Yahudilere yönelik herhangi ölümcül bir saldırı durumunda ‘Tahran'ın kalbine' saldırmaya hazır olduklarını söyledi.

Dış istihbarat servisi Mossad Başkanı David Barnea, Reichman Üniversitesi'nde düzenlenen bir güvenlik konferansında İran'dan gelen tehditlere yönelik açıklamalar yaptı. İsrail ve müttefiklerinin geçtiğimiz yıl Avrupa, Afrika, Güneydoğu Asya ve Güney Amerika'da 27 saldırıyı önlediğini söyleyen Barnea, "Bu komplolar İran tarafından planlandı ve yönetildi. Bu konuştuğumuz anda bile yeni saldırılar düzenlemeye çalışıyorlar" ifadesini kullandı.

"Mesajımız yüksek, net ve kararlı" şeklinde konuşan Barnea, “Saldırı ekipleri göndermeye karar verenler, kusura bakmayın. Emin olun size ulaşacağız ve herkesin göreceği şekilde adalet yerini bulacak. Bu geçmişte kanıtlandı ve gelecekte bunu bir sonraki seviyeye yükselteceğiz” sözlerini kullandı.

 İsrail'in komplolara karışan ajanların yanı sıra onları gönderen komutanların da peşine düşeceğini söyleyen Barnea, "Bunların hesabı İran'ın derinliklerinde, Tahran'ın kalbinde sorulacaktır" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *