Rize'de 5.5 aydır haber alınamayan Dursun Zehir (71) ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Dursun Zehir'in torunu Kerim Bekar, katıldığı televizyon programında çelişkili ifadeler vermesi üzerine, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

MAKTULUN TELEFONU ANKARA'DA SİNYAL VERDİ

Dursun Zehir'in kaybolduktan sonra cep telefonu Ankara'da sinyal vermiş, torunu Kerim Bekar'ın Ankara'da yaşayan arkadaşları ile telefon trafiğinin olduğu tespit edilmişti.

"DURSUN ZEHİR ÖLDÜRÜLÜP GÖMÜLDÜ" İDDİASI

Dün yaşanan gelişmede Kerim Bekar'ın internet kafede sık sık bir araya geldiği arkadaşlarından Yasin isimli gencin polise verdiği ifadede 'Dursun Zehir öldürülüp, gömüldü' dediği yerde yapılan kazı çalışmasından bir sonuç çıkmamıştı.

ŞÜPHELİLERİN SORGUSU DEVAM EDİYOR

Cinayete kurban gittiği kesinleşen Dursun Zehir'in gözaltına alınan torunu Kerim Bekar ve arkadaşları Enes Günyüzü ile Yasin Şanal'ın sorguları sürüyor.

İŞ MAKİNELERİYLE KAZI YAPILDI

Pazar ilçesinde 6 Ekim 2021'de evinden çıkan ve bir daha haber alınamayan Dursun Zehir ile ilgili itirafçı iddiaları üzerine polis ekipleri, harekete geçti. Zehir'in öldürüldüğü iddiasının ardından cansız bedeninin gömülü olduğu değerlendirilen, ilçe merkezinde Kız Kulesi karşısında, sahildeki kayalık alanda iş makinesiyle kazı çalışması gerçekleştirildi.

Editör: Haber Merkezi