Kadir Doğulu'ya sosyal medyadan tepki yorumları yağıyor, sebebi ise 2016 yılından bu yana Neslihan Atagül ile evli olan yakışıklı oyuncunun Alaçatı'da bir mekanda iki farklı kadın ile samimi görüntülerinin ifşa olması.

Magazin kulisleri Kadir Doğulu'nun çapkınlık gecesi ile çalkalanıyor! Sosyal medyaya bomba gibi düşen Kadir Doğulu'nun farklı kadınlarla sarmaş dolaş, öpüştüğü görüntüler sonrası iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

Neslihan Atagül ile 2016 yılından bu yana evli olan Kadir Doğulu'nun baş harfi "S" olan ve sanat ve spor camiasına oldukça yakın olan bir isimle imam nikahlı yaşadığı ve bunu da eşi Neslihan Atagül'ün bildiği iddiası ortalığı karıştırdı.

İhanet iddiasıyla ilgi ortaya çıkan detaylar ise 'yok artık' dedirtecek türden oldu.

Her fırsatta kendisi gibi oyuncu olan eşi Neslihan Atagül'e (30) olan aşkını dile getiren Kadir Doğulu (41), arkadaşlarıyla birlikte eğlenmeye çıkarken, Çeşme Alaçatı'da başka bir kadınla sarmaş dolaş halde yakalandı.

Olay yaratan görüntüler, 2. Sayfa' programında masaya yatırıldı. İşte detaylar...

"AYNI EVDE YAŞIYORLAR"

O gece Çeşme'de bir mekanda eğleniyorlar. Şimdi bir arkadaşımız mesaj attı. Kadir Doğulu ile bir süredir ismi aşk dedikodularına karışan S. de o gece oradaymış. Hatta aynı evde yaşıyorlarmış. İmam nikahı yaptıkları da söyleniyor. Neslihan Atagül ile evli, yanında S. var ve iddiaya göre imam nikahlı.

"NESLİHAN'IN HER ŞEYDEN HABERİ VAR"

"Yine bir iddiaya göre Neslihan da bu ilişkiden haberdar. Kadir orada başka iki kadınla yakınlaşıyor. Hatta bir tanesi ile daha da ileriye gidiyor. Bu nasıl bir cesaret! Bu artık cesaretin ötesinde! Duymuyor muyuz; kadın kocasının yaşadığı ilişkilerden haberdar ve bunları kabul ediyor. Böyle ilişkiler var. Camiadan arkadaşlar, 'S.'ye geçen sene ev tuttu, doğru' diye mesaj atıyor. Yani Neslihan'ın her şeyden haberi var. Kocan eve gelmiyor, nasıl haberdar olmayacaksın? Aynı dizide rol alıyorlar, seti de ortak. 'Dizi bugün uzuyor' da diyemez."

"GÖZÜNÜN ÖNÜNDE GENÇ BİR KADINLA YAKINLAŞMASINI KALDIRACAK KADAR RAHAT"

İki kadın da birbirinden haberdar. S. de gözünün önünde Kadir Doğulu'nun genç bir hanımla yakınlaşmasını kaldıracak kadar rahat. S.'nin hem popçularla, hem de topçularla arası iyi. Geniş bir çevresi var, onu herkesin yanında, her yerde görebilirsiniz. Bir İstanbul'dan bir Kıbrıs'tan, bir Bodrum'dan çıkar. Şimdi de Kadir Doğulu'nun yanında, Alaçatı'dan çıktı. Gözler Neslihan'ın yapacağı açıklamada. Ayrılmayacak ama ne diyecek?

Kadir Doğulu'nun imam nikahlı olduğu iddia edilen "S" bakın kim? Verilen ayrıntılar Sezer Çakır'ı işaret ediyor...

Sezer Çakır. Eski futbolcu Oktay Derelioğlu'nun eski eşi...

Eski manken ve camiadan birçok isim ile de oldukça yakın ilişkileri var.

Sezer Çakır Murat Dalkılıç ile de bir çok kez görüntülendi.

Sergen Yalçın ile Halil Sezai'nin de eski sevgilisi.

Editör: İrem Nur Kaya