03 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Kapalı
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi POLİTİKA Bahçeli'den sert çıkış: "Devlet Yıkılmalıdır Diyen Soysuzlar Haddini Aşmıştır"

Bahçeli'den sert çıkış: "Devlet Yıkılmalıdır Diyen Soysuzlar Haddini Aşmıştır"

MHP Lideri Devlet Bahçeli, terör destekçilerine sert sözlerle yüklendi. Bahçeli, Anayasa Mahkemesi'nin yapısının değiştirilmesi gerektiğini vurguladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terör destekçilerine yönelik sert eleştirilerde bulundu. Bahçeli, "Dağda kovalanıp başı ezilen hainlerin siyasi destekçileri artık iyice azgınlaşmıştır. 'Bu devlet yıkılmalıdır' diyen bir soysuz, DEM kontenjanlı TİP milletvekilidir, " ifadelerini kullandı. Bahçeli, bu tür açıklamaların kabul edilemez olduğunu belirterek, terörle mücadeleye kararlılıkla devam edilmesi gerektiğini vurguladı.

Bahçeli, ayrıca "57 DEM milletvekilinin maaşlarının ve bu terör yuvasına ödenecek Hazine yardımlarının derhal kesilmesi" gerektiğini söyledi. Bu kaynakların terörle mücadeleye ve şehit ailelerine aktarılmasını talep eden Bahçeli, mevcut anayasa sürecinde Anayasa Mahkemesi'nin statüsünün ve yapısının radikal şekilde ele alınarak yeniden yapılandırılmasını ya da tamamen kapatılmasını önerdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *