ARİF CAN OCAK KİMDİR ?

Arif Can Ocak, 13 Haziran 1998 yılında İstanbul Üsküdar'da doğdu. Üniversitesite'de grafik tasarım bölümünden mezun oldu. 2015 ile 2018 yılları arasında grafik tasarımcı olarak çeşitli ajanslarda çalıştı. 2018 yılından sonra ise kariyeri sanat yönetmeni olarak devam ettirmektedir. 

Sosyal medyada binlerce takipçiye sahip olan Arif Can Ocak ( artoflost ) yaptığı sanatsal ve mizah içerikli görsel çalışmalarıyla takipçilerini hem düşündürüp hem güldürmeyi başarıyor.

'PHOTOSHOP İLE VAKİT GEÇİRİYORDUM'

12 yaşından beri Bmx sporu yapıyorum. Her şey 14 yaşımda hayranı olduğum bir bmx sporcusunun fotoğrafına kendi yüzümü photoshop ile montajlama yaparak başladı. Yaşıtlarım online oyunlar ile vakit geçirirken ben photoshop ile vakit geçiriyordum. 

SOSYAL MEDYADAKİ YERİNİZ NEREDE? 

2014 yılından beri aktif olarak instagram kullanıcısıyım. Sosyal medyada görsel çalışmalarımı paylaşmadan önce "hayatkackare" adıyla telefonumla çektiğim doğa, manzara fotoğrafları ve bmx videolarımı paylaşıyordum. Bu mecrada 10 bin takipçiyi aştıktan sonra yaptığım görsel çalışmalarda paylaşımlarım arasına yer aldı. 2017 yılında isim değişikliğine giderek artoflost ismiyle görsel çalışmalarımı paylaşmaya devam ettim. Üretmeyi, sanatı ve yaptığım işi seviyorum.

ARİF CAN OCAK ( ARTOFLOST ) PAYLAŞIMLARI

Editör: Haber Merkezi