Setenay Cankat kimdir? Canlı yayında Göktuğhan Argın ile tartışan ve yayından kovan Setenay Cankat'ın hayatı merak ediliyor. Peki Setenay Cankat nereli, setenay cankat sevglisi kim? İşte tüm bu soruların yanıtı Setenay Cankat biyografisinde

Setenay Cankat kimdir?

Setenay Cankat, A spor kanalında canlı olarak yayınlanan 8 dakika isimli programda Göktuğhan argın ile tartışma yaşadı. Göktuğhan argın tartışmanın ardından programı terk ederken Setenay Cankat'ın hayatı merak konusu oldu. Daha sonra Setenay cankat instagram hesabından yaşanan olaylarla ilgili açıkama yaptı. İşte Setenay cankat sevgilisi ve nereli gibi soruların yanıtı.

Setenay Cankat kimdir?

İzmir'de dünyaya gelen Setenay Cankat 31 Mayıs 1988 tarihi doğumludur. Anne tarafından Selanik göçmeni olan Setenay Cankat baba tarafından da Çerkez'dir. İsmi de Çerkez kökeninden gelmektedir. İlk ve orta öğretimini İzmir'de tamamlayan Setenay Cankat sonrasında ailesi ile birlikte İstanbul'a yerleşmiştir. İstanbul'a geldikten sonra Göztepe İhsan Kurşunoğlu Anadolu Lisesi ve Beykent Üniversitesi sinema televizyon bölümünde eğitimini tamamlamıştır. Bu sırada Vahide Altan Gördüm Akademi ve 35 Buçuk Sanat Evi'nde sahte sanatları ve oyunculuğu eğitimi almıştır.

Üniversite eğitimini üstün başarı belgesi ile tamamlayan Setenay Cankat ilk olarak ATV Haber'de stajyer olarak görev almıştır. Daha sonra ise ATV'nin A Haber bölümünde 2011 yılı itibariyle muhabir olarak çalışmaya başlamıştır. Son görev yaptığı yer ise A Spor ekranında Akşam Sporu programıdır. Ünlü spiker ayrıca 2017 senesinde 6. Dijital Dünyanın Enleri Ödül Töreni'nde yılın en iyi spor spikeri olarak ödüle layık görülmüştür.