Yurtiçi kargo çalışıyor mu? Dün sosyal medyada çıkan Yurtiçi kargo çalışmıyor söylentisinden sonra vatandaşlar Yurtiçi kargo açık mı sorusunu araştırmaya başladı. Yayılan bu dedikodunun ardından Yurtiçi Kargo açıklama yapmak zorunda kaldı. Peki Yurtiçi kargo çalışıyor mu? Yurtiçi kargo mesai saatleri aynı mı? İşte yanıtları...

Yurtiçi kargo çalışıyor mu? 

Yurtiçi kargo çalışıyor mu sorusu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Koronavirüs salgını birçok sektörü etkilerken kafeler, kahvehaneler, sinema ve eğlence yerleri kapatıldı. Bu gelişmelerin ardından Yurtiçi kargo koronavirüs nedeniyle çalışmalarına ara verdi söylentisi sosyal medyada gündem oldu. Ancak yurtiçi kargo açıklama yaparak durumu yalanladı. İnsanların evlerine kapandığı şu günlerde kargo şirketlerinin önemi artık daha fazla. Yurtiçi kargo'nun yanı sıra Aras, Sürat, Mng ve UPS kargo gibi şirketler de çalışmaya devam ediyor. 

Yurtiçi kargo çalışıyor mu? Yurtiçi kargo açık mı?

Yurtiçi kargo açıklama yaptı

Covid-19 nedeniyle Yurtiçi kargonun çalışmalara ara verdiği söylentisi internet üzerinde en çok konuşulan konulardan biri haline geldi. Yaşanan gelişmelerden sonra vatandaşlar yurtiçi kargo açık mı? yurtiçi kargo çalışmaya devam ediyor mu şeklinde araştırmalar yaptı. Dedikoduların ardı arkası kesilmeyince Türkiye'nin kargo sektöründeki öncü firması yurtiçi kargo konuyla ilgili açıklama yaparak vatandaşların merakı giderdi. İşte yurtiçi kargo açıklaması:

"Sosyal medyada çıkan Yurtiçi Kargo'nun çalışmalarını durdurduğu yönündeki iddialar asılsızdır. Tüm personelimizle mevcut hizmetimizi sürdürerek bu zorlu süreçte de söz verdiğimiz gibi yanınızdayız."

Yurtiçi Kargo mesai saatleri kaç 2020?

Koronavirüs salgınından sonra Yurtiçi kargo için çeşitli iddialar ortaya çıktı. Ancak Yurtiçi kargo bu iddiaları yalanlayarak çalışmalara aynı şekilde devam ettiklerini açıkladı. Türkiye'nin en büyük lojistik ve kargo firmalarının başında gelen Yurtiçi kargo mesai saatlerinde herhsngi bir değişiklik yapmadı. Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma hafta içi günlerde sabah 09:00 ile 18:00 arasında iken Cumartesi günü ise  09:00 ile 17:00 arası hizmet vermekte. Normal akışta olduğu gibi pazar günleri Yurtiçi kargo tüm şubeleri kapalı.

Yurtiçi kargo çalışıyor mu? Yurtiçi kargo açık mı?

Kargo şirketleri açık mı, çalışıyor mu?

İlk olarak Çin'in Wuhan kentinde görülen daha sonra ise dünyanın neredeyse tamamına yayılan koronavirüs salgını Türkiye'yi de tehdit ediyor. Açıklanan son rakamlara göre ülkemizdeki koronavirüsü vaka sayısı 191. 2 gün önce 89 yaşında dün ise 61 yaşında hastalar hayatını kaybetti. Yaşanan bu gelişmelerden sonra yinelenen evdekal çağrısı vatandaşlarda etkili oldu. İstanbul trafiği gün boyunca yüzde 25'lerde seyrederken toplu taşıma kullanımı ise yüzde 50 azaldı. İstanbul hatta tüm türkiye evlerinde kalırken kargo şirketlerinin de önemi daha fazla arttı. Yurtiçi kargo, Mng kargo, Aras Kargo, Sürat Kargo, UPS Kargo açık mı, çalışıyor mu? şeklindeki sorulardan sonra kargo şirketleri de birer birer açıklama yapmak zorunda kaldı. Son gelen bilgilere göre mevzubahis tüm kargo şirketleri standart bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Türkiye'deki bir çok firmanın mağazalarını geçici bir süreyle kapatmasından sonra online alışverişe yönelen halk için kargo şirketlerinin çalışması şu an da ekstra önem kazanmış durumda.  
 

Editör: Haber Merkezi