1. Beste Köse kimdir? Kendinden biraz bahsedebilir misin?

İzmirliyim, ailenin tek çocuğuyum. Beykent üniversitesi Yeni Medya bölümünü okuyorum, 22 yaşındayım. Biliyorsunuz ki sosyal medyayla ilgileniyorum. Komedi videoları çekiyorum, aynı zamanda oyunculuk eğitimi de aldım.

2. Scorp'tan bugüne gelene kadar geçirdiğin süreci anlatır mısın?

Scorp diye bir uygulama denk geldim, nasıl bir şey diye indirdim. Amacım fenomen olmak değildi. Uygulamayı kullanan çoğu insanın da böyle bir amacı yoktu ilk başta. Sıcak ve samimi bir ortamı vardı, bu yüzden kullanıyordum. Güzel arkadaşlıklarımız oluştu, gün geçtikçe takipçi sayımda arttı. Scorpta bir videom viral olmuştu. Hayatımda ilk kez yaşadıgım bir olaydı ve çok fazla paylaşılmıştı. Bu da beni heveslendirdi. Daha sonra Instagram üzerinden videolar çekmeye başladım. 

3. Takipçilerin senden sürekli paylaşım bekliyor. Özgün içerik üretmekte zorlanıyor musun?

Evet farkındayım. Bu durum beni dinamik tutuyor. Zorlandığım, keyif almadığım zamanlar elbette oluyor. Ama genel olarak hayatımda yaşadığım olaylardan, insanlardan ilham alıyorum. Beni takip eden insanları ailem olarak gördüğüm için bu işi yapmak çok keyifli. 

"Berk Keklik Kimdir? Uberkuloz gerçek ismi nedir?" Adlı yazıyı okuyun

4. Sosyal medyanın hayatına katkısı ne oldu? Karşılaştığın veya unutamadığın bir anın var mı?

İnsanların yanıma gelip fotoğraf çektirmesi, sohbet etmesi harika bir şey. Her yaştan insanla karşılaştım. Karışık bir kitlem var. İnsanların beni ben olduğum için sevdiğini düşünüyorum, kitlemle aramdaki bağ çok kuvvetli. Hastalandığımda benim için üzülen, mutlu olduğumda ise sevinen insanların olması çok duygulandırıcı. Sosyal hayatıma, bakış açıma hatta okuduğum bölüme bile katkısı var. Sosyal medya sayesinde daha yaratıcı ruhlu bir insan oldum, daha düzenli bir insan da oldum. Her şeyimi planlı programlı yapmaya başladım. Kısacası tüm hayatımı olumlu yönde etkiledi. Dezavantajları da var illa ki ama avantajları daha büyük. O yüzden olumsuzlukları göz ardı edebiliyorum. Beni hiç tanımayan bir insan sadece sosyal medyada gördüğü paylaşımlarım ile benden nefret edebiliyor bunu anlayamıyorum. Her şeye rağmen bu yolda olmak benim için mutluluk verici.

5. Takipçilerinin çoğu saçının nasıl bu kadar güzel olduğunu merak ediyor. Saçlarınla ilgili bir sırrın var mı?

Saçımla ilgili sırrım babam. O da bende kıvırcığız. Genetik bir şey. Ama kıvırcık saçlı arkadaşlar çok soruyor. Onlara da tüyo vermem gerekirse, saçlarınızı yıkayın ve kremleyin. Ben her gün bunu yapıyorum ve kurumuyor, nemli kalıyor. 

6. Geleceğe dair hedeflerin nedir? Dizi veya filmlerde yer almak gibi bir düşüncen var mı?

Evet oyunculuk istiyorum. O işi yaparsam da sosyal medyaya aynı şekilde devam edeceğim. Teklifler geliyor ama ben en doğru olan projeyi değerlendirmek istiyorum. Sağlam adımlar atmak istiyorum, oyunculuk eğitimime de hayatım boyunca devam edeceğim. Çünkü her gün yeni bir şey öğrenmem ve kendimi geliştirmem gerekiyor.