Şanlıurfa Kuyumcular Odası'na dair elde etmek istediğiniz birçok bilgiye yazımız üzerinden zahmetsizce erişim sağlayabilirsiniz. Oda bilgisi ve kuyumcular çarşısı ile ilgili sık sık merak edilen soruları ayrıntılı şekilde cevaplandırmaya özen gösterdik. Şanlıurfa Kuyumcular Odası Bilgileri yazımızdan gerekli iletişim bilgilerini ve adres bilgilerini alarak işlemlerinizi kolaylaştırabilirsiniz.

Şanlıurfa Kuyumcular Odası Başkanı

Şanlıurfa'da Kuyumcular Odası Başkanı seçimi için çok sayıda seçmen seçmelere katıldı. Kuyumcular Odası Başkanlığı yeni başkanı seçmek için gittiği seçim sonucunda mevcut başkan olan İbrahim Halil Demirkol tekrardan başkan oldu. Birçok seçmenin yer aldığı oylama sisteminde başka bir aday bulunmadığı için tekrardan Şanlıurfa Kuyumcular Odası Başkanı seçilen Demirkol güven tazeleyerek görevini sürdürmektedir.

Şanlıurfa Kuyumcular Odası İletişim

Şanlıurfa Kuyumcular Odası ile iletişim kurmak isteyen vatandaşlar için gerekli adres ve telefon bilgilerine erişimi kolaylaştırıyoruz. Şanlıurfa Kuyumcular Odası iletişim bilgilerini şu şekilde sıralamak mümkündür;

  • Şanlıurfa Kuyumcular Odası Başkanlığı adres bilgileri: Kadıoğlu Mah. Demokrasi Cad. Kutbettin sok. 13, Eyyübiye/ Şanlıurfa
  • Telefon numarası: 0414 217 19 05
  • Şanlıurfa Kuyumcular Odası resmi web sitesi www.sukob.org.tr

İletmiş olduğumuz açık adres, telefon numarası ve resmi internet sitesi üzerinden ayrıntılı bilgileri talep edebilirsiniz. Şanlıurfa Kuyumcular Odası'na randevu alabilmek için yetkili kişilerle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Verilen hizmetlere dair kapsamlı bilgileri almak için arayabilirsiniz.

Şanlıurfa Kuyumcular çarşısı

“Şanlıurfa’da Kuyumcular çarşısına gitmek istiyorum.” Diyorsanız Pınarbaşı 63200 Şanlıurfa Merkez/ Şanlıurfa adresine gitmeniz gerekiyor. Tüm altın fiyatları ve piyasanın güncel değerlerine erişim sağlayarak güvenli şekilde altın alım satımı gerçekleştirebilirsiniz. Altın küpe, altın kolye, altın bilezik ve set halinde satılan Şanlıurfa altınlarının göz alıcı desenlerine yakından bakmanız için Şanlıurfa Kuyumcular çarşısını ziyaret etmeniz gerekir. Sektörde yıllardan beri hizmet sağlayan Akarbaşı Kuyumcular çarşısı da 1/B 63340 Şanlıurfa Merkez, Şanlıurfa'da yer alıyor.

Şanlıurfa Kuyumcular Odası altın fiyatları

Şanlıurfa'da altın almak isteyen herkes kendi zevkine ve bütçesine en uygun takıyı almak için Şanlıurfa Kuyumcular Odası altın fiyatlarını araştırıyor. Kuyumcular Odası altın fiyatları piyasada tanımlanan değerlere göre günden güne farklılık gösterebilir. Bu nedenle Şanlıurfa Kuyumcular Odası altın fiyatları ile ilgili en net bilgilere erişim sağlamak isteyen bireylere güncel altın fiyatlarını takipte kalmalarını öneririz.

Şanlıurfa çeyrek, gram ve bilezik altın fiyatları için; https://bedavainternet.com.tr/kac-tl/sanliurfa-altin-fiyatlari adresine tıklayın.

Editör: Haber Merkezi