Dolar tahminleriyle ünlü olan ekonomist Selçuk Geçer, bu kez de o kripto para birimini işaret ederek rekor kıracağını öne sürdü.

2024 başında Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), birkaç spot Bitcoin ETF'sini onayladığını açıklamıştı. Bunun ardından bitcoin cephesinde 3 aylık süreçte rekor zirve olan 69 bin dolar aşılarak 73 bin dolar seviyesine ulaşmıştı. Aynı durumun bu kez de Ethereum’da olması öngörülüyor.

Araba alacaklar dikkat! Bu araçlara ÖTV indirimi geldi Araba alacaklar dikkat! Bu araçlara ÖTV indirimi geldi

ETHEREUM'UN GELECEĞİ MERAK EDİLİYOR

Geçtiğimiz günlerde SEC, ‘Ethereum ETF’sini onayladığını açıklamıştı. Bu onayın ardından Ethereum’da bir yükseliş gözlemlendi. Ancak Ethereum geleceği şimdiden merak edilmeye başlandı.

KRİPTO PARALARDA 1 YIL İÇİNDE YÜKSELİŞ BEKLENİYOR

Bilindiği üzere kripto paralarda boğa sezonu olarak adlandırılan ‘Halving’ dönemine giriş başladı. Bu dönemde bitcoin ve diğer coinlerin üretim hızında düşüş gerçekleşecek. Bu da ürünün az olmasından kaynaklı 1 yıl içinde kripto paralarda rekor yükselişler bekleniyor.

SELÇUK GEÇER O KRİPTO PARAYI İŞARET ETTİ

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer ile birlikte 3 bin 810 bin dolarda işlem gören Ethereum ile ilgili son gelişmeleri değerlendirdi. Geçer Ethereum’un yıl sonu gelecek rakamı için, “Ethereum yıl sonu 7 bin dolar olacağını tahmin ediyorum” dedi. İçer ise Geçer’in söylemlerine tahminler ile cevap vererek “Ethereum analizlerinde rakam 10 bin dolar olarak görüyorlar. Bana göre de 7 bin dolara oturturdum” ifadelerini kullandı.

Editör: İrem Nur Kaya