Günümüz koşullarında araba almak oldukça zor bir hale gelmiş durumdadır. Araç almak isteyen insanlar ise senetle araba alma yöntemini sıklıkla araştırmaya başlamıştır. Senetle araba almak eskiden çok zor bir ihtimal gibi gözükse de günümüzde oldukça mümkündür. Senetle araba almak isteyenler için firmamız Birevim sizlere bu konuda kapsamlı bir şekilde yardımcı olmaktadır.

Senetle Nasıl Araba Alınır?

Araba almak günümüzde özellikle ödemelerin zorluğu sebebiyle imkânsız gibi gözükmektedir. Oysa oldukça kolay bir çözümü insanlara sunulmaktadır. Birevim çatısı altında sağlanan koşullar kişilerin senetle araba al kampanyasından faydalanmasına olanak sağlamaktadır. Senetle araba almak normal şartlara göre çok daha kolay ve çok daha hızlı olmaktadır. Senetle araba alınır mı diye düşünen pek çok insan bunun için araştırmalar yapmaktadır. Birevim ise bu imkânı insanlara cazip fiyatlarla sağlamaktadır.

İnsanlar özellikle yüksek kredi faizleri nedeniyle araç alırken çok fazla düşünmektedir. Bu da insanları alternatif yollara itmektedir. Senetle araba alma konusunda yapılacak ufak bir araştırma bile Birevim’den araç almanın ne denli kolay olduğunu görmeye yetecektir. Senetle araba alma için belirli prosedürleri yerine getirmek yeterli olacaktır. Bu sayede insanlar hayallerindeki araca kavuşmanın mutluluğunu yaşayabilmektedir.

Senetle araba alma işlemi genellikle ikinci el araçlarda geçerli olmaktadır. İkinci el araba almak isteyenler özellikle banka kredileriyle uğraşmadan rahatlıkla araçlarına kavuşabilmektedir. Senetle araba almanın en önemli avantajlarından bir tanesi kredi notunun ne olduğuna bakılmaksızın araç verilebilmesidir. Senetle araba almanın en güzel avantajlarından bir tanesi ise kişinin taksitleri kendi belirlemesidir. Yani bankalarda uğraşılanın aksine Birevim’de kişi taksitleri kendi belirleyerek rahatlıkla ikinci el arabasına kavuşabilmektedir.

Senetle Taksitli Araç Alma Yöntemleri

Senetle araç almak düşünülenin aksine oldukça kolaydır. Bankalar göz önüne alındığında 26 aylık bir araç kredisi için %2,5 faiz oranlarına varan bir durum söz konusu olmaktadır. Bu sebeple kredi çekmek insanları oldukça zorlayabilmektedir. Senetle araba almak için tasarruf finansman yöntemi kullanılabilir ve ikinci el araçlarda oldukça hesaplı bir şekilde araç sahibi olunabilir. Birevim tasarruf finansman şirketleri arasında en güvenilir ve bilindik firmalardan bir tanesidir.

Birevim ile En Avantajlı Şekilde Araç Sahibi Olma Fırsatı

Günümüzde senetle araba almak oldukça kolay bir hale gelmiştir. Birevim bu konuda araba sahibi olmak isteyenlere gerekli desteği sağlamaktadır. Birevim’de senetle araba almak için Türkiye Cumhuriyeti kimlik bilgileri yeterli olmaktadır. Bunun dışında herhangi detaylı bir durum söz konusu değildir. Araba sahibi olmak isteyenler aylık 2500 gibi bir ücret ile diledikleri ikinci el arabalarına kavuşmaktadır.

İkinci el araç sahibi olmak için Birevim araç finansmanı desteği alabilmek mümkündür. Araç finansmanı olabilecek en düşük maliyetler ile insanları ikinci el araç sahibi yapmaktadır. Araç finansmanı tasarruf planlarından ister peşinatlı ister peşinatsız seçeneklerden faydalanmak mümkün olmaktadır. Üstelik toplam maliyetin bir kısmını yatırarak arabayı daha erken almak gibi bir durum da söz konusu olabilmektedir.

Tasarruf planı aracı alacak kişiye özel oluşturulabilmektedir. En uygun tasarruf planı yapılarak kişiyi zora sokmadan araç sahibi yapmak mümkündür. Kişiye atanacak olan finansman teslim alınacak tarih, tasarruf grubu gibi detayları noter hızırında yapılan tespitle belirlemektedir. Birevim kişiye özel araç finansmanı sağlamaktadır Bu sayede bireysel koşullar gö önüne alınarak en uygun seçeneklerle araç sahibi olmak mümkün olmaktadır. Taksit tutarı da teslim tarihi de ikinci el araç alacak kişi tarafından belirlenmiş olacaktır.

Araç finansmanı ve diğer detaylı bilgiler için Birevim ile iletişime geçmek yeterli olacaktır. Gerekli olan tüm bilgileri müşterilere özel atanan Birevim müşteri temsilcisi sağlamaktadır. İkinci el senetle araç almak isteyen kişilerin aklına takılan tüm soruları temsilci yanıtlamaktadır. Ne denli doğru ve sorunsuz bir ödeme sisteminin gerçekleştiği rahatlıkla görülebilmektedir. Her bütçeye uygun şekilde oluşturulacak ödeme planları herkesi zora sokmadan araç sahibi yapmaya yardımcıdır.

Senetle araba alma konusunda kararsız kalanlar için oldukça cazip teklifler sunan Birevim şimdiye kadar sayısız kişiyi senetle ikinci el araç sahibi yapmanın mutluluğunu yaşamaktadır. Tek yapılması gereken Birevim’e başvurarak hangi aracı hangi taksitlerle almak istediğine karar vermek olacaktır. Gerisini uzmanlar araç almak isteyenler için sorunsuz bir şekilde yerine getirmektedir.

Editör: TE Bilişim